Όταν η διαστροφή παρενδύεται.... αντιφασιστικά


Ανοιχτή επιστολή έστειλαν στον υπουργό Παιδείας 300 «πανεπιστημιακοί», εκφράζοντας την ανησυχία τους για τον απροκάλυπτο πλέον ρατσισμό και για τον υφέρποντα φασισμό, που απειλούν να εισέλθουν στην Εκπαίδευση μέσω της Χρυσής Αυγής.
Oι ίδιοι όμως αστοιχείωτοι και, κυρίως, ανελλήνιστοι «πανεπιστημιακοί» δεν έστειλαν καμία επιστολή εκφράζοντας την ανησυχία τους για την κόρη του …




«υπουργού Παιδείας»(!) και«πρύτανη» (!) Μπαμπινιώτη η οποία κατηγορήθηκε για σεξουαλικό έγκλημα σε βάρος ανήλικης μαθήτριάς της σε ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά μας ιδρύματα, ούτε για τις ανάλογες εγκληματικές συμπεριφορές σημερινών εκπαιδευτικών σε βάρος ανηλίκων μαθητών τους σε διάφορα σχολεία στη χώρα, συμπεριφορές οι οποίες καταδεικνύουν τη σήψη του εκπαιδευτικού κλάδου!
Εάν το μήνυμα των 300 "πανεπιστημιακών" είναι να προωθήσουν ως παράδειγμα αντιφασισμού τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την Βίκυ Σταμάτη, καλώς υπέγραψαν το αντιφασιστικό κωλόχαρτό τους!
Όμως, ας έχουν υπ΄ όψη τους οι διαστροφικοί αντιφασίστες ότι ο Φασισμός αποτελεί βιοθεωρία ενώ η παιδεραστία διαστροφή και μία Κοινωνία που επιθυμεί να συνεχίσει να υπάρχει, ασχέτως επιλογής βιοθεωρίας, απορρίπτει κάθε διαστροφή, αντιφασιστική ή μη!


Αναγνώστης
nyxtobaths.blogspot.com