Ένα άνοστο παραμύθι…

Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε στο προσκήνιο ένας νέος «αστικός μύθος». Σύμφωνα μ’ αυτόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διέγραψε ένα μέλος της επειδή αυτό παντρεύτηκε τουρκάλα και επειδή δήλωσε ότι για χάρη της θα άλλαζε και θρησκεία!
Καταρχάς, η στοιχειώδης λογική λέει ότι για να διαγραφεί κάποιος από μέλος θα πρέπει να έχει υπάρξει (ως μέλος) πριν…
 



 Και ο συγκεκριμένος «πρωταγωνιστής» ουδέποτε υπήρξε μέλος ή οτιδήποτε άλλο, το οποίο να έχει σχέση -άμεση ή έμμεση- με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η καλύτερη απόδειξη των λεγομένων μας είναι τα όσα είπε ο δήθεν «διαγραμμένος»: «Ανήκα στην Χρυσή Αυγή. Ξαφνικά μετά τη δήλωση αυτή με διέγραψαν και δεν μου ξαναμίλησαν. Αναρωτιέμαι για ποιον λόγο το έκαναν αυτό. Δεν πιστεύω πως θα μου δώσουν ποτέ εξηγήσεις γι’ αυτό».
Από το επίπεδο (και μόνον) των δηλώσεων αυτών είναι ολοφάνερο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να έχει την παραμικρή επαφή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάποιος, ο οποίος παντρεύεται τουρκάλα και «για πάρτη της» αλλάζει και θρησκεία, θα μπορούσε να τιμηθεί μετά… βαΐων και κλάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΗΜΑΡ και την ένωση μουσουλμάνων, δεν θα πλησίαζε όμως τα οποιαδήποτε γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ακτίνα χιλιομέτρων. Πάντως, ο συγκεκριμένος τύπος κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν, σερβίροντας ένα άνοστο παραμύθι, το οποίο ίσως γινόταν κάπως περισσότερο πιστευτό, αν το έλεγε την πρωταπριλιά ή τον Αύγουστο που είναι παχιές και οι μύγες…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
 
ΥΓ: Στο Καστελόριζο, στο οποίο υποτίθεται ότι συνέβη το ως άνω περιστατικό, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει δυναμικό Πυρήνα με υπαρκτά μέλη και στις πρόσφατες εκλογές ήρθε δεύτερο κόμμα, λαμβάνοντας το 17% των ψήφων!