Σε μεγάλη ανησυχία για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή βρίσκονται οι εβραϊκές οργανώσεις


Προσβλήθηκαν και οι Εβραίοι της Anti – Defamation League από την παρουσία της Ελένης Ζαρούλια σε επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης και έβγαλαν ανακοίνωση  ζητώντας επισήμως την αποπομπή της βουλευτού της Χρυσής Αυγής από την εν λόγω επιτροπή. 
Βεβαίως κανείς «δημοκράτης», εν Ευρώπας ή εν Ελλάδι, δεν προσβλήθηκε από αυτή την ευθεία παρέμβαση στις εσωτερικές διεργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητώντας την αποπομπή μέλους επιτροπής. 
Ας δούμε, όμως, την είδηση όπως αυτή δημοσιεύτηκε στα «Νέα»:
Εβραϊκή παρέμβαση...

 


Σε μεγάλη ανησυχία για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή βρίσκονται οι εβραϊκές οργανώσεις. Εξού και μία από τις σημαντικότερες με έδρα στις ΗΠΑ, η Anti-Defamation League (ADL), έμαθε ότι η βουλευτής Ελένη Ζαρούλια την 1η Οκτωβρίου έγινε μέλος της Επιτροπής Ισότητας και κατά των Διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Η οργάνωση καταγγέλλει τη "νεοναζιστική ιδεολογία" της Χρυσής Αυγής, ενώ μιλά για την "αντισημιτική και ρατσιστική ιδεολογία της που αρνείται το Ολοκαύτωμα".
Θυμίζει παράλληλα ότι μέλη της έχουν στοχοποιήσει μετανάστες και καταλήγει ότι είναι "ύβρεις" για την Επιτροπή να έχει στις τάξεις της τη Ζαρούλια. Συνεπώς, δεν μου κάνει εντύπωση ότι σε επιστολή στην αρμόδια πρόεδρο η ADL ζητά την αποπομπή της βουλευτού -και συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου- από την Επιτροπή.
Έχει ανησυχήσει ποτέ κανείς και να στείλει επιστολές ανησυχίας στην Ευρώπη για το Ολοκαύτωμα που ζουν σήμερα εν Ελλάδι οι Έλληνες από τον συνδυασμό της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών και της φοροαρπατικής πολιτικής της τροϊκανής συγκυβέρνησης; 
Έχυσε κανείς έστω και ένα δάκρυ για τους Έλληνες που αυτοκτόνησαν λόγω της τρόικας ή σκοτώθηκαν από λαθρομετανάστες; 
Προφανώς και όχι. Εμείς από την πλευρά μας καταγγέλουμε την υποκρισία αυτή και θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα ειλικρινές ερώτημα:
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, την παρατήρηση του ίδιου του Ελληνικού Λαού, αλλά και δηλώσεις πολιτικών η Χρυσή Αυγή είναι ήδη τρίτο κόμμα και ανεβαίνει. 
Συνεπώς βάσει των κανόνων της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας θα δικαιούται όλο και περισσότερες θέσεις σε όλες τις επιτροπές και τις συνελεύσεις.  
Τι θα κάνουν τότε; Θα ζητάνε να κλείνουν οι επιτροπές;