Έντονη κριτική από Κ. Μαρκόπουλο, προς Π. Καμμένο, για την δημοσκοπική κάμψη των ΑΝ.ΕΛ. και την στρατηγική του κόμματος


Σε αναζήτηση στρατηγικής φαίνεται ότι βρίσκονται στελέχη και βουλευτές του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που παρά το γεγονός ότι είναι στην αντιπολίτευση, εντούτοις αντιμετωπίζουν πρώτοι εσωκομματικά ζητήματα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δέκα ημέρες υπήρξε μια θυελλώδης συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Π. Καμμένος έγινε δέκτης έντονης κριτικής από βουλευτές.
Στο επίκεντρο ετέθησαν θέματα που αφορούν την επικοινωνιακή τακτική αλλά και τη συνολική στρατηγική των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που ανέλαβαν το...
 

υψηλό πολιτικό ρίσκο να στηρίξουν το νέο -τότε- πολιτικό εγχείρημα, έθεσε με σαφήνεια τα ζητήματα, επικαλούμενος τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν το κόμμα να υφίσταται μια πρώτη μετεκλογική κάμψη στα ποσοστά του. 
Το γεγονός αυτό, για ένα κόμμα που βρίσκεται στην αντιπολίτευση και με δεδομένα τα δύσκολα και αντιδημοφιλή θέματα που χειρίζεται η κυβέρνηση, δεν μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογικό.
Αυτό ακριβώς το ζήτημα έθεσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Καμμένο. Ο κ. Μαρκόπουλος, έμπειρος στα επικοινωνιακά, ζήτησε να υπάρξει αλλαγή στρατηγικής έτσι ώστε να μπορούν να προβάλλονται τακτικότερα οι θέσεις του κόμματος.