Η "Χρυσή Αυγή" ανοίγει γραφεία στη Μυτιλήνη με υπεύθυνο πρώην μεγάλο στέλεχος της ΝΔ

http://www.ferries.gr/greek-islands-ferry/images/lesvos.jpghttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUcTc6ivMSpZ4regfsaOzZMeW0QeGKbXBeAsg3DqOC_GgMmD3H6c4z15c6eAOYiZvW10rL7fskbr59fFlaTOi_wgigfsTiKuQQCWve8EMdTSyhUiQ4K5zK568oCC0ZhlnDmlMofjuFdIm5/s1600/%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%B7+%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-1-%CE%9D%CE%91%CE%99.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.com, έχει ήδη βρεθεί ο χώρος ο οποίος θα στεγάσει την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, υπεύθυνος της Χρυσής Αυγής, θα είναι ένα παλιό ηγετικό στέλεχος της ΝΔ, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος έχει διατελέσει σε καίριες θέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά έχει έρθει σε ρίξη με τον στενό κομματικό πυρήνα στο νησί....


Ο χώρος ο όποιος θα στεγαστούν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της προκυμαίας Μυτιλήνης, ενώ αναμένονται τα εγκαίνια να γίνουν στα μέσα παρουσία του προέδρου της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου ή του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Η.Κασιδιάρη.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια τα τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής θα οργώσουν όλα τα χωριά του δήμου Λέσβου για να ξεκινήσουν οι εγγραφές στα μητρώα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και στην Μυτιλήνη να λειτουργήσει στα πρότυπα των Αθηνών τηλεφωνικό κέντρο βοήθειας των πολιτών.