Η οργανωμένη κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

Κατά το παρελθόν έχουμε διδαχθεί το τι μπορεί να προκαλέσει ένα καλοστημένο επεισόδιο, καθώς και τη δύναμη της προβοκάτσιας η οποία στα χέρια των αριστερών και των καθεστωτικών αναρχικών δύναται να αποτελέσει ένα σπουδαίο εργαλείο.  
Το πρόσφατο περιστατικό επιθέσεως(;) σε δύο αλλοδαπούς, υπηκόους του Πακιστάν, από άτομα αμφιβόλου προελεύσεως και ηθικής στάθμης στο κέντρο της Λάρισας, στάθηκε αρκετό για να σημάνει την έναρξη μιας εκστρατείας κατασυκοφαντήσεως της Τοπικής Οργανώσεως και του κινήματος μας γενικότερα. 
Όπως έγινε γνωστό τόσο από τον Τύπο, όσο και από τις αστυνομικές Αρχές,...
 


οι δύο φερόμενοι ως Έλληνες ουδεμία σχέση είχαν ή έχουν με τη Χρυσή Αυγή. Αυτό εξάλλου δε θα ήτο ποτέ δυνατόν για ευνόητους λόγους. 
Όπως παραδέχτηκαν κατασκεύασαν τα γνωστά μπλουζάκια με τα διακριτικά του κινήματος και επιτέθηκαν (σύμφωνα πάντα με το αστυνομικό ρεπορτάζ) στους Πακιστανούς με σκοπό να τους ληστεύσουν κατά τη συνήθη τακτική των ατόμων της δικής τους κατηγορίας. 
Από την ημέρα της παραπομπής τους στις δικαστικές αρχές και έπειτα, με μεθοδευμένες κινήσεις σύσσωμο το συνονθύλευμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς σε αγαστή συνεργασία με τους αντιεξουσιαστές και τους διάφορους αλλοδαπούς πάσης φύσεως, άρχισε να στρέφεται κατά της Χρυσής Αυγής.
Οι δε Πακιστανοί επηρεασμένοι από το όλο κλίμα εκφοβισμού, το οποίο δημιουργήθηκε μέσω της παγκόσμιας Τζιχάντ που κήρυξαν οι θρησκευτικοί τους ηγέτες, αποφάσισαν να δείξουν τα δόντια τους απαντώντας θετικά στο κάλεσμα για κοινή πορεία με τους μόνιμους συνοδοιπόρους τους που έχουν μάθει να κρύβονται πίσω από ανωνυμίες τύπου "αντιρατσιστική πρωτοβουλία", "μέτωπο ενάντια στο φασισμό" και λοιπές γραφικότητες. Τελικώς στην πορεία εμφανίστηκαν πολύ λίγα άτομα, αφού ο ελληνικός λαός αρχίζει να αφυπνίζεται γυρνώντας την πλάτη σε ιδεολογίες μουσειακού τύπου (κομμουνισμός, αναρχία, τροτσκισμός κ.τ.λ.).
Ως Χρυσή Αυγή ουδέποτε μας απασχόλησε η ανεξάρτητη συμπεριφορά των όποιων νοσταλγών του Στάλιν, του Τρότσκι, του Τσαουσέσκου του Μπακούνιν και του αμφιβόλου ηθικής Βελουχιώτη, η οποία σε συνδυασμό με την εμφάνισή τους θα μπορούσε να εμπνεύσει άπειρους κωμικούς σεναριογράφους. Το ανησυχητικό στην όλη υπόθεση είναι το ότι οι προαναφερθέντες αναρχοαριστεριστές νομιμοποιούν τους παράνομους λαθρομετανάστες που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να κηρύξουν τον ιερό πόλεμο και στην πατρίδα μας. Να ξέρουν όμως πως το μόνο που καταφέρνουν με το να μας πετούν λάσπη, είναι να ατσαλώνουν τα νεύρα μας κάνοντας μας ακόμη πιο αποφασισμένους να φτάσουμε στην τελική νίκη.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι παρατάξεις Λαρισαίων Πόλις και Ενωτική Πρωτοβουλία που μετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο ζήτησαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. , κ. Αθ. Μητσιό να εξεταστούν ως θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως τα προβλήματα που δημιουργούν κάποια τάγματα εφόδου με μαύρες μπλούζες. Παρεξηγώντας τις προθέσεις μας με τα νόμιμα εξώδικα που αποστείλαμε στις τοπικές αρχές, επιχειρούν να κρίνουν παράνομες τις όποιες πράξεις μας ακόμα κι αν αυτές κινούνται σε νόμιμα πλαίσια, ενώ από την άλλη πλευρά δεν κάνουν την παραμικρή αναφορά στη μάστιγα του παρεμπορίου. Η απαντησή μας στους κυρίους και τις κυρίες  που στις επόμενες εκλογές θα αποτελούν ένα αστείο και μακρινό γεγονός, θα είναι ιδιαίτερα σύντομη και ευθεία. Κυρίες και κύριοι μεγαλοσχήμονες δημοτικοί σύμβουλοι, όντως παραδεχόμαστε ότι ο ¨Μικρός Ήρως¨ υπήρξε ένα πολύ καλό ανάγνωσμα με το οποίο μεγάλωσαν αρκετές γενναιές Ελλήνων. Σας πληροφορούμε ότι τα όσα περιγράφει αφορούν τη δεκαετία του '40 και όχι το σήμερα. Καλή επιστροφή στην πραγματικότητα και καλή προσγείωση...
Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Λάρισας