Για αντιποίηση Αρχής κατηγορούνται οι Χρυσαυγίτες με... άνωθεν εντολές


Τον πανικό αλλά και την ασχετοσύνη του καθεστώτος Νίκου Δένδια αποκάλυψε σήμερα συμβάν στην Νίκαια, όπου συναγωνιστής κρατήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας με την κατηγορία της Αντιποίησης Αρχής.Το απόγευμα διαπληκτίστηκαν στην περιοχή δύο γυναίκες, μία Ελληνίδα και μία Αλβανίδα. Παρών στο συμβάν ήταν και μέλος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ήταν μάρτυρας των απειλών της Αλβανίδας ότι...
 
θα φέρει ενισχύσεις από ομοεθνείς της. Στο σημείο κατέφθασε η Αστυνομία και οι εμπλεκόμενες και ο μάρτυρας Χρυσαυγίτης οδηγήθηκαν για τα περαιτέρω στο Αστυνομικό Τμήμα.
Στο Αστυνομικό Τμήμα όμως, από μάρτυρας ο συναγωνιστής βρέθηκε κατηγορούμενος για... αντιποίηση Αρχής (!), καθώς μόλις γνωστοποιήθηκε το γεγονός, με άνωθεν εντολές έγινε προσπάθεια για να σχηματιστεί με το ζόρι η σχετική δικογραφία. Το συμβάν βέβαια έληξε με συνοπτικές διαδικασίες κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα, καθώς δεν στοιχειοθετείται αδίκημα αντιποίησης Αρχής από έναν πολίτη που ήταν απλώς μάρτυρας σε ένα συμβάν. Ούτε τον Αστυνομικό προφασίστηκε ούτε κάποιον άλλο δημόσιο λειτουργό. Το μόνο αδίκημα ήταν πως ο μάρτυρας είναι Χρυσαυγίτης και ο "πόλεμος" μεταξύ του καθεστώτος Δένδια και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος καλά κρατεί!
Βέβαια, το ποιος χάνει κατά κράτος και το ποιος θα αποδειχθεί νικητής είναι ηλίου φαεινότερον, καθώς το σύστημα Δένδια έχει βάλει ήδη από τον πανικό του αρκετά αυτογκόλ!