Αιφνιδιαστικά τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν 150 λαθρομετανάστες σε στρατόπεδο στο Παρανέστι Δράμας - Αντιδρά μέχρι και ο .... ΣΥΡΙΖΑ Δράμας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihL9wQONEKo31FTW7VwaDSM3Ay3Xd6XMXnJm6wHUoa-poXi3KhjLrDMkycdRDmSxkS5eGFCR9w5YBZw6Wr0EdpaBpKGCjVDBHwZPKM0vq70NE-YxVGCeGvrwlxRhkLKqliY9YuvxvDEIEe/s1600/paranesti-stratopedo1.jpg
Με απόλυτη μυστικότητα, και με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, κατέφθασαν οι πρώτοι λαθρομετανάστες Παρασκευή ξημερώματα στο Παρανέστι και εγκαταστάθηκαν στο στρατόπεδο Παρανεστίου.
Πρόκειται για 150 λαθρομετανάστες, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να φτάσει τους 700 με ...900.
Σύμφωνα με πληφοφορίες  δεν είχε προηγηθεί καμιά συνεννόηση ούτε καν με τις τοπικές αρχές, Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο και Αστυνομικές αρχές. 

Στην αιφνιδιαστική αυτή απόφαση αντιδρά μέχρι και ο.....ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, ο οποίος αναφέρει στην ανακοίνωση του, μεταξύ άλλων και τα εξής: "Είναι μια προκλητική ενέργεια που το μόνο που καταφέρνει είναι να αναστατώσει ένα παραμεθόριο χωριό και να ενισχύσει ακραίες, ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις. 
Ήδη μελανοχίτωνες έχουν εμφανιστεί και με εριστικό τρόπο ρίχνουν το δηλητήριό τους στο ακριτικό χωριό του Ν.Δράμας."
Διαβαστε την ανακοίνωση του:...
 
  


Ο "Ξένιος Ζευς" επισκέφτηκε το Ν.Δράμας μέσα στη νύχτα σαν τον κλέφτη.
Καταγγέλουμε την ενέργεια της τρικομματικής κυβέρνησης και ειδικά τον Υπουργό κ. Δένδια, να μεταφέρει στο στρατόπεδο Παρανεστίου, χωρίς καμιά συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο, Αστυνομική Δ/νση Δράμας και την τοπική κοινωνία, 150 μετανάστες χωρίς χαρτιά.

Είναι μια προκλητική ενέργεια που το μόνο που καταφέρνει είναι να αναστατώσει ένα παραμεθόριο χωριό και να ενισχύσει ακραίες, ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις. Ήδη μελανοχίτωνες έχουν εμφανιστεί και με εριστικό τρόπο ρίχνουν το δηλητήριό τους στο ακριτικό χωριό του Ν.Δράμας.

Το Παρανέστι δεν χρειάζεται Στρατόπεδο Συγκέντρωσης! Το Παρανέστι δεν πρέπει να μετατραπεί σε χώρο κηρύγματος μίσους!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Δράμας και ο βουλευτής του κ. Καραγιαννίδης Χρήστος όχι μόνο διαφωνούν, όχι μόνο είναι αλληλέγγυοι με τους κατοίκους και τις αρχές του Παρανεστίου, αλλά θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανατραπεί η μονομερής αυτή απόφαση.

Kαλούμε όλους τους φορείς του Ν.Δράμας να αντιμετωπίσουμε από κοινού το πρόβλημα, προτάσσοντας τις ανθρωπιστικές αξίες και όχι το "κυνήγι των μαγισσών"!


ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΜΑΣ 28 / 9 / 2012