Η τρυφερή φιλία της Βούλας Παπαχρήστου με τον Ηλία Κασιδιάρη

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ iefimerida.gr
Η υποστήριξη που προσέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην Βούλα Παπαχρήστου, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν βασίζεται μόνον σε ιδεολογικά κίνητρα αλλά και στην διαπροσωπική σχέση που διατηρούν, όπως λέγεται, εδώ και περίπου 6 μήνες.
Είναι κοινό μυστικό στους αθλητικούς κύκλους ότι ο εκπρόσωπος τύπου...
 
της «Χρυσής Αυγής» συνδέεται τους τελευταίους μήνες φιλικά με την 23χρονη πρωταθλήτρια του τριπλούν που έγραψε το γνωστό ρατσιστικό σχόλιο στο twitter που της κόστισε τον αποκλεισμό από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.
Φαίνεται μάλιστα ότι αυτή η σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη έχει επηρεάσει και τις πολιτικές της απόψεις αφού λέγεται ότι στις πρόσφατες εκλογές στήριξε πολιτικά την «Χρυσή Αυγή» και τον Ηλία Κασιδιάρη για να εκλεγεί βουλευτής. Αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν δει επανειλημμένως να δειπνούν μαζί σε ρομαντικά εστιατόρια με μια άνεση που προδίδει οικειότητα.
Λέγεται μάλιστα ότι η σχέση της Παπαχρήστου με τον πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Λευτέρη Χαχαμίδη ανήκει εδώ και αρκετούς μήνες στο παρελθόν αλλά παραμένουν δύο καλοί φίλοι.