Τρικυμία εν κρανίω Σπύρου (Αδώνιδος) Γεωργιάδη

 
Την έκανε πάλι την... μεγάλη αποκάλυψη ο Σπύρος Γεωργιάδης (πρώην βολευτής ΛΑ(Γ)ΟΣ βεβαίως - βεβαίως). Σε δηλώσεις του για τα γεγονότα στην Ελληνική Χαλυβουργία και την απαράδεκτη στάση του καθεστώτος να ανοίξει το εργοστάσιο με την επέμβαση των ΜΑΤ τόνισε: "Υπάρχει βίντεο, στο διαδίκτυο, στο οποίο είναι αγκαλιά ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης με τον κ. Σιφωνιό όπου, από μικροφώνου, κατηγορούν ονομαστικά τους Γεωργιάδη-Βορίδη. Άρα είναι γνωστό ότι στη Χαλυβουργία συμμετέχει και η Χρυσή Αυγή μαζί με το ΚΚΕ κι απ' ότι μαθαίνω, τώρα, συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ...
 
Άρα, λοιπόν, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή όλοι μαζί παιδιά για να φύγουν όλες οι επενδύσεις από την Ελλάδα και να πεινάσουμε μια ώρα αρχύτερα. Η κυβέρνηση αντέδρασε με αποτελεσματικότητα. Πιστεύω ότι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει παίξει θετικό ρόλο σ αυτό. Κι ακόμη πιστεύω ακράδαντα ότι, σήμερα, δόθηκε ένα μήνυμα ότι, στην Ελλάδα ,δεν μπορεί να κάνει το ΠΑΜΕ ό,τι θέλει. Κι ότι οι όποιοι επενδυτές θα είναι στο έλεος των όποιων εργατοπατέρων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής».
Πραγματικά δεν είναι πολλά τα σχόλια που μπορεί να κάνει κάποιος γι΄αυτές τις αρλούμπες, ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται δηλαδή σε συνεργασία με το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ. Το συγκλονιστικότερο όμως είναι που δήλωσε ότι οι επενδυτές δεν θα είναι στο έλεος των εργατοπατέρων της Χρυσής Αυγής! Για την ενημέρωσή σας κ. Γεωργιάδη η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει στις τάξεις της ούτε έναν εργατοπατέρα, παρά μόνο Έλληνες εργάτες. Οι εργατοπατέρες είναι ένα θλιβερό "προνόμιο" των αστικών αποκομμάτων, οι οποίοι σταδιακά μεταλλάσσονται σε... βολευτές.
Επειδή τα έχετε λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σας, θα ήταν καλύτερα να βγείτε λίγο από το βουλευτικό αυτοκίνητο και να μπείτε σε κανά λεωφορείο (1.20 ευρώ το εισιτήριο, 1.40 για μιάμιση ώρα) να αφουγκραστείτε τον Ελληνικό Λαό και να δείτε την πραγματικότητα, γιατί βρίσκεστε σε μεγάλη σύγχυση!