Αλβανοί δολοφόνοι μαχαίρωσαν πατέρα, κόρη και γιο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός Αλβανού υπηκόου, που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μαχαίρωσε έναν πατέρα και την κόρη του, ενώ τραυμάτισε και το γιο του.
Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στις Πινακάτες. Την ώρα εκείνη γινόταν οικογενειακό γλέντι, λόγω της γιορτής του 60χρονου πατέρα, καθώς ήταν του Αγίου Αποστόλου.
Την ώρα εκείνη πέρασε ο αλλοδαπός και προκάλεσε ηχορύπανση με το δίκυκλό του, με αποτέλεσμα ο εορτάζων να βγει στο δρόμο, για να του κάνει παρατήρηση. Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο και επέστρεψε, λίγη ώρα αργότερα, παρέα με έναν 34χρονος, επίσης Αλβανό, κρατώντας μαχαίρι...

Ακολούθησε λογομαχία με τον 60χρονο ενώ κάποια στιγμή ο δράστης τον μαχαίρωσε δεξιά στην κοιλιά. Η 33χρονη κόρη του 60χρονου προσπάθησε να αποτρέψει το δράστη με αποτέλεσμα να δεχτεί κι αυτή μαχαιριές στην κοιλιά, ενώ ο 34χρονος γιος του 60χρονου μπήκε ανάμεσά τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και αυτός ελαφρά ενώ κατάφερε να αφοπλίσει το δράστη.
Οι δύο Αλβανοί διέφυγαν, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής συνελήφθη ο 34χρονος συνεργός του δράστη, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο συνεργός ήταν φίλος του δράστη και δεν ενεπλάκη στα μαχαιρώματα.
Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύονται ευτυχώς εκτός κινδύνου, ενώ αναζητείται ο δράστης, άγνωστης ηλικίας.