Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας

Μεγαλειώδης και πέραν κάθε προσδοκίας ήταν η εκδήλωση για την Μακεδονία μας στις 15/07/2012 στη Φλώρινα, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από χίλιοι Εθνικιστές και Πατριώτες εν μέσω καύσωνα, για να δηλώσουν άλλη μια φορά δυναμικά πως δεν δέχονται κανέναν συμβιβασμό για την Μακεδονία μας και ότι τα σχέδια των ανθελλήνων και των πατρόνων τους στην Ελλάδα δεν θα περάσουν!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>


 
Στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση παρευρέθησαν Πατριωτικές οργανώσεις από όλη την Ελλάδα καθώς και ένα πολυπληθέστατο δυναμικό μπλοκ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ξεχωριστό παλμό έδωσε άλλη μια φορά το Μέτωπο Νεολαίας του κινήματός μας, ενώ παρών στο αγωνιστικό προσκλητήριο ήταν και ο βουλευτής Σερρών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικήτας Σιώης.

Η κεντρική πλατεία της πόλης σύντομα γέμισε με γαλανόλευκες και οι αντιδράσεις των Πολιτών της Φλώρινας ήταν θερμότατες, μιας και η εκδήλωση έμελλε να μείνει στην ιστορία της πόλης ως η μεγαλύτερη σε αριθμό συμμετεχόντων και σε παλμό εθνικιστική συγκέντρωση όλων των εποχών.

Ο πύρινος λόγος των ομιλητών ακουγόταν σε όλη την πόλη, και τα συνθήματα των Εθνικιστών και Πατριωτών έσειαν την ιερή γη της Μακεδονίας μας.

Ακολούθησε μια πρωτοφανής από άποψη όγκου και παλμού πορεία διαμέσω των κεντρικών οδών της Φλώρινας, και τα συνθήματα "Μακεδονία, γη Ελληνική" και "Λαός, Στρατός, Εθνικισμός" δονούσαν επί ώρα όλη την πόλη, εξαφανίζοντας από τους δρόμους της τα θλιβερά ανθελληνικά τρωκτικά που σφετερίζονται την Ιστορία μας.




Κατά την διάρκεια της πορείας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ΡΑΙ 3, αναφέροντας τους λόγους της εκδήλωσης και μερικές από τις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του κινήματός μας.

Με το πέρας της μεγαλειώδους πορείας, οι Εθνικιστές και Πατριώτες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο της κεντρικής πλατείας, όπου πραγματοποιήθηκαν καταθέσεις στεφάνων προς τιμή όλων όσων έδωσαν τη ζωή τους, προκειμένου αυτός ο ιερός τόπος να παραμείνει σε ελληνικά χέρια.
Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Ευστάθιος Βαλάκος.



Η εκδήλωση έκλεισε όπως αρμόζει, με τον Εθνικό μας ύμνο σε στάση προσοχής. Αμέσως μετά, τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αναφώνησαν και τον ύμνο του κινήματός μας.