Η Ανατολική Αττική αγκάλιασε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 
Πλήθος κόσμου κυρίως νεολαία συγκεντρώθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην Ανάβυσσο για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Σαρωνικού. Η μαζική συμμετοχή συμπατριωτών μας στις εκδηλώσεις είναι η καλύτερη απόδειξη πως για το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα η προεκλογική περίοδος ήταν μια τυπική διαδικασία. Τώρα αρχίζει ουσιαστικά ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών, η μεγάλη μάχη με τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους για την απελευθέρωση της Ελλάδας...


 Μετά τον αγιασμό των νέων γραφείων ακολούθησε ομιλία από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέλυσε τους στόχους και τις επόμενες κινήσεις του Κινήματος εντός κι εκτός Βουλής. Όπως έχει τονιστεί επανειλημμένως η μάχη για τον Λαό και την Πατρίδα μόλις ξεκίνησε κι όλοι οι συναγωνιστές θα πρέπει να συμμετέχουν μαζικά.
Στην δοκιμαζόμενη Ελληνική κοινωνία η παρουσία της Χρυσής Αυγής θα γιγαντωθεί, καθώς ξεκίνησε η προσφορά κοινωνικού έργου σε όλους τους Έλληνες. Από την άλλη, οι Εθνικιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον θεσμικό τους ρόλο θα αποδομήσουν εκ των έσω το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.