Ένα ακόμα ρατσιστικό έγκλημα; 81χρονος Έλληνας δολοφονήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένα ακόμα ρατσιστικό έγκλημα; 81χρονος Έλληνας δολοφονήθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα
Δολοφονημένος βρέθηκε χθες τη νύχτα ένας 81χρονος Έλληνας, μέσα σε διαμέρισμα όπου διέμενε μόνος του, στην οδό Πάτμου της πολύπαθης περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής. Ο 81χρονος βρέθηκε νεκρός από συγγενείς του, που τον αναζητούσαν τις τελευταίες ημέρες, ανεπιτυχώς. Εν τέλει, αφού κτυπούσαν την πόρτα του σπιτιού του και απάντηση δεν έπαιρναν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και κλειδαρά, και βρέθηκαν μπροστά...
 
 σ’ ένα φρικτό θέαμα. Ο 81χρονος είχε δολοφονηθεί προ εβδομάδος, περίπου, και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Η Αστυνομία θεωρεί πως το έγκλημα είχε κίνητρο την ληστεία, ενώ οι πρώτες υποψίες στρέφονται κατά της αλλοδαπής οικιακής βοηθού του άτυχου 81χρονου.  Ένας ακόμη ανυπεράσπιστος ηλικιωμένος Έλληνας, λοιπόν, έπεσε νεκρός για να ληστευθεί.  Κι όλοι ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί οι «άγνωστοι» ρατσιστές. Όλοι, εκτός από τη συγκυβέρνηση, τα μορφώματα της αριστεράς (και της… προόδου), τον Συνήγορο του Πολίτη, τις «ευαίσθητες» για τα δικαιώματα των μεταναστών ΜΚΟ και τους ξένους υποβολείς και χρηματοδότες τους και άλλες… δημοκρατικές δυνάμεις, που φοράνε παρωπίδες και δε βλέπουν αυτού του είδους τα «ρατσιστικά» εγκλήματα!