ΚΥΠΡΟΣ Μεγάλη Αντικατοχική Εκδήλωση 20 Ιουλίου 2012

http://www.xryshaygh.com/resources/images/preview/1032/20ioylioy2012big__article.jpg
20 Ιουλίου 1974 Ημέρα βαρβαροτήτων, βιασμών, πόνου, πληγής για την Πατρίδα μας. Ημέρα της τουρκικής εισβολής.
Τα χρόνια που ακολούθησαν, οι πολιτικοί μας κάθε αποχρώσεως, υπό το προσωπείο της «εξυπνάδας» που χρησιμοποιούν για να καλύψουν την δειλία τους, προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να Ξ€ΧΑ$€Ι! Μια «εξυπνάδα» που λέει ότι πρέπει να υποκύπτουμε και να συμβιβαζόμαστε για μια λύση τάχα δίκαιη.  Μια «εξυπνάδα» που θέλει να μας επιβάλει να είμαστε ήσυχοι, και να μην αναταράζουμε τα νερά...

20 Ιουλίου 2012 Ημέρα μνήμης, τιμής των ηρώων που με το αίμα τους υπερασπίστηκαν τα ελληνικά αυτά χώματα, ημέρα διαδήλωσης ενάντια στον κατακτητή για τα δίκαια μας
38 χρόνια μετά! Θα τους κάνεις το χατίρι για άλλη μια χρονιά;
20 Ιουλίου 2012 Θα μείνεις στον καναπέ σου και «διηγώντας τα να κλαις»;
Ανατάραξε τα νερά, βγες στο δρόμο και ένωσε την φωνή σου μαζί μας για μια Κύπρο Ελεύθερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο Έλληνα να παραστεί στην αντικατοχική εκδήλωση για τη μαύρη επέτειο της εισβολής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ώρα 8 μ.μ. στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας.
Ας δώσουμε όλοι το παρόν μας για να διατρανώσουμε τα εθνικά μας δίκαια και για να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα πως τούτη η γη δεν είναι για πούλημα, πως η ελληνική ιστορία αυτού του τόπου δε διαγράφεται με μία μονοκοντυλιά, πως υπάρχουν Έλληνες που δεν ξεχνούν.
Ας μην αφήσουμε το χρόνο κυλώντας στα αυλάκια της μνήμης να ξεθωριάσει το εθνικό μας χρέος. Ας μην αφήσουμε να περάσει, και να παραμείνουμε άπραγοι! Η ιστορία μας καλεί και οφείλουμε να αποκριθούμε «ΠΑΡΟΝΤΕΣ»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Ώρα: 8:00 μ.μ.
Οδόφραγμα Λήδρα Πάλας
ΛΕΥΚΩΣΙΑ