Τρέμουν οι διεθνείς τοκογλύφοι επέκταση του φαινομένου "Χρυσή Αυγή" στην Ευρώπη

 http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/7/6/8/335768/GM0_3214.JPG
Αναφορά στην Χρυσή Αυγή έκανε αυτές τις μέρες η γερμανική εφημερίδα Die Welt, που συνέκρινε τη σημερινή κατάσταση στην Ευρώπη με αυτήν της προπολεμικής περιόδου και την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Η εφημερίδα υποστηρίζει πως η οικονομική κρίση μπορεί να προκαλέσει μια ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη στην Ευρώπη και κάνει ειδική μνεία στην επιτυχία του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών:...
 
«Το φάντασμα της οικονομικής κρίσης του ’30 που οδήγησε στην άνοδο του ναζιστικού κόμματος του Αδόλφου Χίτλερ και οδήγησε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κυνηγά την Ευρώπη… Από τις πολιτικές λιτότητας της Γερμανίας τη δεκαετία του ’30, οι φόροι αυξήθηκαν, οι κοινωνικές παροχές και οι μισθοί μειώθηκαν και η ανεργία εκτοξεύτηκε στα ύψη δημιουργώντας λαϊκή οργή που αξιοποιήθηκε από τον Χίτλερ. Εξτρεμιστές κερδίζουν σήμερα έδαφος καθώς η ανεργία στην Ελλάδα ξεπερνά το 20% ύστερα από πέντε χρόνια λιτότητας».

Συμπέρασμα:
Το διεθνές κατεστημένο είναι ιδιαιτέρως θορυβημένο από τη μεγάλη επιτυχία της Χρυσής Αυγής και εκείνο που φοβάται περισσότερο απ’ όλα είναι μήπως η επιτυχία αυτή μεταδοθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, γίνει τσουνάμι και πνίξει το σύστημα. Το φόβο μας να’ χουν!