Τα εκκαθαριστικά της εφορίας, Να γίνουν τα «κηδειόχαρτα» των κομμάτων - υπευθύνων της δυστυχίας μας!

Όλα τα είχαν υπολογίσει καλά τα συνεταιράκια του Μνημονίου, για να υπάρξει αδιέξοδο μετά την συντριβή τους στις εκλογές της 6ης Μαΐου και να προκληθούν νέες εκλογές με απίστευτα εκβιαστικά διλήμματα, αλλά υπάρχει και κάτι που τους… ξέφυγε. Τι να κάνουμε; Ακόμη και το θεωρούμενο ως «τέλειο έγκλημα», έχει πάντα το μοιραίο του λάθος, που τελικά οδηγεί τον δράστη εκεί που του αξίζει.
Έρχονται, λοιπόν, επί καθημερινής βάσεως στους Έλληνες τα «ραβασάκια» της Εφορίας, τα οποία είχαν «παραλείψει» να αποστείλουν οι αρμόδιοι του υπουργείου των Οικονομικών προ των προηγουμένων εκλογών, για ευνόητους πολιτικάντικους λόγους. Ήδη, έχουν αποσταλεί...
στα «θύματα του Μνημονίου», περί τα 300.000 εκκαθαριστικά και εντός του πρώτου 15ημέρου του Ιουνίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί, το 65% των φετινών εκκαθαριστικών είναι χρεωστικά, ενώ τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών δεν ξεπερνούσαν το 20%. Κι όχι απλά και μόνο χρεωστικά, αλλά με χρέωση πολλαπλάσια των προηγουμένων ετών, γεγονός που έχει φέρει απελπισία στον κόσμο, που αδυνατεί να τα πληρώσει.
Τέλος, μαζί με τα εκκαθαριστικά θα καταφτάσουν στα χέρια των φτωχοποιημένων Ελλήνων και η έκτακτη εισφορά του 2011 για όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, αλλά και το τέλος επιτηδεύματος. Σε όσους δε «άτυχους» έχουν και κάποιο ακίνητο, έρχεται το ΕΤΑΚ του 2009 και ο ΦΑΠ των ετών 2010 και 2011! Μία πρέπει να είναι η λαϊκή απάντηση στους υπευθύνους της δυστυχίας μας: Μαύρο! Ψήφος στην Χρυσή Αυγή, τη μόνη εθνική επιλογή!
(ΥΓ): Προσωπική μαρτυρία του γράφοντος, 100% αληθινή: προσπαθούσα προ ημερών να «ψήσω» γνωστό μου να ψηφίσει Χρυσή Αυγή, αντί για ΝΔ. Ήταν αμετάπειστος! Χθες με πήρε στο τηλέφωνο και μου δήλωσε: είχες δίκιο, αυτοί πάνε να μας εξοντώσουν. Πρέπει να αντισταθούμε. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω το χρέος μου. Ψηφίζω Χρυσή Αυγή μαζί με όλη την οικογένεια! Τι είχε συμβεί; Την προηγουμένη του είχε έλθει το εκκαθαριστικό της Εφορίας…