Η ΚΑΚΟΦΗΜΗ ΔΗΜΑΡ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!


Παρότι πέρασαν οι Απόκριες, η κακόφημη ΔΗΜΑΡ (ή ΡΗΜΑΔ, επί το ακριβέστερον) φόρεσε καινούργια μάσκα. Από χθες το απόγευμα, λοιπόν, άλλαξε όνομα (σαν τους καταζητούμενους…) και λέγεται πλέον «Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία».
Πρόκειται για τον διαβόητο «τρίτο πόλο» (που στις προσεχείς εκλογές μόνο τρίτος δε θα είναι, (κάτι αλλο που κάνει ομοιακαταληξία το βλέπουμε και έβδομο κόμμα στην καλύτερη των ...

περιπτώσεων…), με το κείμενο της διακήρυξης να συνοδεύεται από υπογραφές 101 «προσωπικοτήτων», όπως π.χ. των προερχόμενων από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Πάνου Μπεγλίτη, Χάρη Καστανίδη, Μαρλιένας Κοππά, Στέφανου Μανίκα και άλλων λιγότερο γνωστών, του γνωστού κομμουνιστή κουλτουριάρη Βασίλη Βασιλικού, του… άρχοντα της σκουπιδοτηλεόρασης Σταμάτη Μαλέλη, του «περίεργου» δημοσιογράφου Ριχάρδου Σωμερίτη, κ.λπ.

Τελειώνουμε με τις καλύτερες ευχές μας για σύντομη… διάλυση! Είναι η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο αυτό το κατασκεύασμα!

(ΥΓ): Την επομένη των εκλογών, θα γίνει η επόμενη αλλαγή ονόματος του κουβέλειου συνονθυλεύματος, σε… «Ανεμομαζώματα- Διαβολοσκορπίσματα»!


ethnikismos.net