ΝΔ και Σύριζα επιδοκιμάζουν την κόκκινη τρομοκρατία: Μόνο ο Γλέζος και ο Κύρτσος δεν χειροκρότησαν τον Λάμπρο Φουντούλη!


Στο παρατεταμένο χειροκρότημα της ολομέλειας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, μετά από μια συγκλονιστική παρέμβαση για την τρομοκρατία του πατέρα του Ήρωος Γιώργου Φουντούλη, ευρωβουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Λάμπρου Φουντούλη, η απάντηση των ...
εκπροσώπων του υποτιθέμενου «συνταγματικού τόξου» υπήρξε η απόλυτη σιωπή!
Η παρέμβαση του συναγωνιστή Φουντούλη και η πρότασή του να οριστεί η 1η Νοεμβρίου (ημέρα δολοφονίας των Συναγωνιστών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη) ως Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της τρομοκρατίας, προκάλεσε την καθολική αποδοχή και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσης από τους παρευρισκόμενους στην ολομέλεια ευρωβουλευτές.Σχεδόν καθολική, διότι μόνο δύο από τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα δεν χειροκρότησαν: ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Κύρτσος και ο «αγωνιστής της δημοκρατίας» ευρωβουλευτής του Σύριζα Μ. Γλέζος!
Οι δύο εκπρόσωποι του αντισυνταγματικού τόξου, εν μέσω αμηχανίας, παρέμειναν ανέκφραστοι επιδοκιμάζοντας εμμέσως την τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος των δύο μελών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, γεγονός το οποίο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους υπόλοιπους ευρωβουλευτές. Εντούτοις, η στάση των δυο ευρωβουλευτών ανέδειξε και την πολιτική πραγματικότητα στην υποτίθεται «δημοκρατική» Ελλάδα υπό το στυγνό και τυραννικό Καθεστώς της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά: η κόκκινη τρομοκρατία δρα με την υποστήριξη της διεθνιστικής Αριστεράς και την ανοχή και ενθάρρυνση της πατριδοκάπηλης και διεθνιστικής Δεξιάς!
Τα προσωπεία έπεσαν, αναδύοντας την βρώμα και τη δυσωδία του αντεθνικού Καθεστώτος που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Φυσικά Γλέζος και Κύρτσος δεν εκφράζουν τους εαυτούς τους απλώς, ούτε μονάχα τα κόμματά τους. Αντίθετα, εκπροσωπούν ένα Καθεστώς αντεθνικό και διεφθαρμένο το οποίο συντηρείται από τους συκοφάντες των μέσων εξαπάτησης και τους παρακρατικούς πραίτορές τους.
Παραδίδουμε αυτούς και το πολιτικό σύστημα που τους εξέθρεψε, στη χλεύη του Ελληνικού Λαού. Η πολιτική τρομοκρατία του συνασπισμού της Χούντας Σαμαρά με τους κόκκινους τρομοκράτες θα συντριβεί με την γιγάντωση και ισχυροποίηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!
ΥΓ. Ο Μανώλης Γλέζος προσπαθεί με αντιδημοκρατικές μεθόδους να αποκλείσει τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής από το μείζον εθνικό ζήτημα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων. Ενημερώνουμε πως τέτοιες μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν!