ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! – ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ… ΜΑΤ! (ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ!)


Έχει ξεσαλώσει τελείως η (ετοιμόρροπη) χουντάρα του φον Αντωνάκη, η οποία τώρα φέρνει «νόμο» για να παρευρίσκονται τα… ΜΑΤ στην Ολομέλεια και στις Επιτροπές της Βουλής, για την τήρηση της… τάξης (που κινδυνεύει από τους… ταραξίες της Χρυσής Αυγής)!!!
Όσο κι αν αυτό σας φαίνεται ανέκδοτο ή υπερβολή δικιά μας, σας πληροφορούμε πως δεν υπερβάλλουμε καθόλου! Ιδού τι γράφει σχετικά η καθεστωτική «Καθημερινή»:


«Αστυνομικοί στην Ολομέλεια και στις Επιτροπές της Βουλής

Τους αστυνομικούς «στέλνει» στην Ολομέλεια και τις αίθουσες συνεδριάσεων Επιτροπών της Βουλής ο Ν. Δένδιας! Προφανής «στόχος» της συγκεκριμένης επιλογής είναι η διαχείριση περιστατικών βίαιης συμπεριφοράς βουλευτών, σαν κι εκείνα που έχουν καταγραφεί την τελευταία διετία με πρωταγωνιστές τους χρυσαυγίτες. Ειδικότερα, με διάταξη νομοσχεδίου -αντικείμενο του οποίου είναι η αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλων σωμάτων ασφαλείας- που συζητείται από το πρωί στο Κοινοβούλιο, προβλέπεται: «Η Υπηρεσία της Βουλής των Ελλήνων έχει την ευθύνη της ασφάλειας του κτιρίου της Βουλής και των Υπηρεσιών της, καθώς και τη διασφάλιση της τάξης κατά τις συνεδριάσεις της, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής και τις εντολές του Προέδρου της!».

Κι αν δεν μπορέσουν να επιβάλλουν την… τάξη οι αστυνομικοί τι γίνεται; Υπάρχει άραγε… Plan B; Δηλαδή περικύκλωση της βουλής με… τεθωρακισμένα και εφόρμηση στην Ολομέλεια και τις Επιτροπές με… εφ’ όπλου λόγχη;



ethnikismos.net