Ο αντιρατσιστικός νόμος απαγορεύει την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα!


Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Εμπρός"
Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε οι ανθέλληνες προδότες της Χούντας Σαμαρά έχουν εγκρίνει την ανέγερση Τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα. Ένα τζαμί που θα γίνει ο τόπος θρησκευτικής ...

λατρείας αλλά και εκπαίδευσης χιλιάδων παράτυπων μεταναστών και πιθανών τζιχαντιστών από μουσουλμανικές χώρες. Ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων είναι το Κοράνι.
Λίγοι όμως γνωρίζουν πως το Κοράνι είναι γεμάτο με ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες , φυσικά και των Χριστιανών διότι κατά το Κοράνι εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί θεωρούμαστε άπιστοι. Από το κοράνι δεν λείπουν και οι ρατσιστικές αντιλήψεις απέναντι στο γυναικείο φύλλο.
Στην συνέχεια του άρθρου θα παραθέσουμε αποσπάσματα από το κοράνι, που προτρέπουν σε ενέργειες βίας απέναντι σε άλλες θρησκευτικές ομάδες, π.χ. των Χριστιανών. Με βάση τον Αντιρατσιστικό νόμο 4285/2014 ο οποίος θεσπίστηκε από την βουλή των Ελλήνων το τζαμί ΔΕΝ θα πρέπει να ανεγερθεί, διότι αντιβαίνει την αντιρατσιστική νομοθεσία. Ο Ισλαμικός ρατσισμός απαγορεύεται και διώκεται από τον αντιρατσιστικό νόμο.
Συγκεκριμένα, το Άρθρο 1 του Αντιρατσιστικού νομοσχεδίου περιγράφει τα εξής: «Άρθρο 1 Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους.
1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.
2. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα μέσα και τους τρόπους που αναφέρονται στην παράγραφο 1, υποκινεί, προτρέπει, προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων, εφόσον αυτά χρησιμοποιούνταν από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.»
Τα ρατσιστικά αποσπάσματα που διδάσκονται στο Κοράνι
Δείτε τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ αποσπάσματα του Κορανίου που θα διαδίδονται ελεύθερα εντός του Τεμένους στην Αθήνα και αντιβαίνουν τον αντιρατσιστικό νόμο που παραθέσαμε παραπάνω. «Φονεύετε τους απίστους όπου τους βρίσκετε» (Η Αγελάδα 2,191). «Πολεμάτε και φονεύετε τούς ειδωλολάτρες, όπου τους βρείτε» (Η Μετάνοια 9,5). «Όταν συναντάτε τους άπιστους, κτυπάτε και σφάζετέ τους» (Μωάμεθ Προφήτης 47,4). «Ο Προφήτης είπε: «Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία- του, σκοτώστε τον.» (Μπουχαρί:Τ4Β52Α260). «Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς: Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των Απίστων: τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους.» (Κοράνι, 8:12). «Ω Προφήτη, παρότρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σας θα κατατροπώσουν διακόσιους. Αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.» (Κοράνι 8:65) «Επομένως, όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τους λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά: μετά (είναι ώρα για) είτε γενναιοδωρία είτε λύτρα: μέχρις ότου ο πόλεμος τα φέρει όλα εις πέρας. Έτσι (διατάσσεστε): αλλά αν ήταν Θέλημα του Αλλάχ, ασφαλώς θα μπορούσε να τους τιμωρήσει (ο Ίδιος), αλλά (σας αφήνει να μάχεστε) για να σας δοκιμάσει.»(Κοράνι 47:4) «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος- Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους του Βιβλίου, (Χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι.» (Κοράνι 9:29) «Μου άρεσε η τιμωρία που επιβλήθηκε στους απίστους. Το να τους σκοτώνεις ήταν γλυκύτερο από πιοτό. Καλπάσαμε ανάμεσά τους λαχανιάζοντας για τα λάφυρα. Με τη δυνατή φωνή του στρατού-μας, η ίλη του Αποστόλου προχώρησε στη σύρραξη.» (Ισχάκ:576)
Ξεκάθαρος ρατσισμός απέναντι στις γυναίκες
Είπε ο Μωάμεθ: «Ω, γυναίκες, θα πρέπει να κάνετε ελεημοσύνες και να ζητάτε πολλές φορές την συγχώρηση, επειδή σας είδα μαζικά ανάμεσα στους κατοίκους της Κόλασης. Μια σοφή κυρία από αυτές είπε: «Πώς είναι, αγγελιοφόρε του Αλλάχ, και το είδος μας είναι μαζικά στην Κόλαση;» Πάνω σ’ αυτό παρατήρησε ο Άγιος Προφήτης: «Καταριέστε πολύ, και είστε αγνώμονες στους συζύγους σας. Κανέναν άλλο δεν έχω δει, που να του λείπει η κοινή λογική και να χωλαίνει στην πίστη, ενώ (ταυτόχρονα) να κλέβει την γνώση των σοφών, παρά μόνο εσάς.» Σε αυτό, σχολίασε η γυναίκα: «Τι έχει η κοινή λογική μας και η πίστη;» Εκείνος (ο Άγιος Προφήτης) παρατήρησε: «Η έλλειψη κοινής λογικής (κρίνεται επαρκώς από το γεγονός) ότι η μαρτυρία δύο γυναικών ισούται με την μαρτυρία ενός ανδρός. Αυτό είναι μια απόδειξη της έλλειψης κοινής λογικής. Ο Προφήτης (η ευλογία και η ειρήνη του Αλλάχ ας είναι μαζί του) είπε: «Δεν αληθεύει πως η μαρτυρία μιας γυναίκας ισούται με την μαρτυρία μισού ανδρός;» Η γυναίκα είπε «- Ναι». Εκείνος τότε είπε: «Αυτό είναι εξ αιτίας της ανεπάρκειας του μυαλού της.»
Προσέξτε εδώ πως, στην πρώτη παράγραφο, ο Μωάμεθ δικαιολογεί την πεποίθησή του πως οι γυναίκες υστερούν σε κοινή λογική, με το να λέει πως η μαρτυρία τους αξίζει όσο η μισή μαρτυρία ενός ανδρός. Και όμως, στην δεύτερη παράγραφο, ο Μωάμεθ δικαιολογεί την πεποίθησή του πως η μαρτυρία των γυναικών ισοδυναμεί κατά το ήμισυ με την μαρτυρία των ανδρών, με το να λέει πως οφείλεται στην ανεπάρκεια του μυαλού των γυναικών. Αυτά είναι μερικά από τα ρατσιστικά αποσπάσματα του Κορανίου που θα διακινούνται ΕΛΕΥΘΕΡΑ όταν φτιαχτεί το τέμενος στην Αθήνα. Γραπτά τα οποία αντιβαίνουν το ΑΡΘΡΟ 1 του αντιρατσιστικού νόμου.
Με βάση τον πρόσφατο νόμο θα πρέπει να μην ανεγερθεί το τέμενος καθώς το Κοράνι που θα διαβάζεται εντός του τεμένους, δηλαδή σε κάθε δημόσια συνάθροιση θα περιέχει τα παραπάνω γραπτά που αντιβαίνουν τον εν λόγω νόμο. Μάλιστα σε βίντεο το οποίο υπάρχει στο you tube, ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος λέει ότι το ΚΟΡΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ενώ σε άλλο βίντεο ο πρόεδρος των Πακιστανών ακούγεται να απειλεί με πόλεμο στο κέντρο της Αθήνας!
Ποια είναι η θέση της «Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης» επί όλων αυτών; Θα επέμβει εισαγγελέας για να απαγορεύσει της ανέγερση του τεμένους που θα προτρέπει σε πόλεμο, θάνατο, και βία κατά των απίστων; Θα εξετάσουν οι αρμόδιοι το ρατσιστικό περιεχόμενο των κειμένων που θα διαδίδονται μέσω του Τζαμιού που θα ανεγερθεί στην Αθήνα και θα εφαρμόσουν τον Νόμο ως οφείλουν;
Σύμφωνα με το νέο αντιρατσιστικό Νόμο, όσοι έχουν υπογράψει για το τζαμί, και όσοι το υποστηρίζουν, πρέπει να συλληφθούν και να καταδικαστούν για παρακίνηση σε πράξεις αλόγιστης ρατσιστικής βίας.