"Καθημερινή": Ο Σαμαράς τρελάθηκε, όταν έμαθε ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελεύθεροι!


Σε μια άνευ προηγουμένου αποκάλυψη και επιβεβαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής προχώρησε χθες η καθεστωτική εφημερίδα "Καθημερινή" μέσα από το ρεπορτάζ της ...

Μαριάννας Κακαουνάκη.
Σε ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ για το χρονικό των αντισυνταγματικών και παράνομων συλλήψεων του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής πριν ένα χρόνο η δημοσιογράφος αποκαλύπτει τι συνέβη όταν η σκευωρία Σαμαρά - Δένδια - Αθανασίου, άρχισε να καταρρέει μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι οι Συναγωνιστές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος.

Το ρεπορτάζ συγκεκριμένα αναφέρει: "Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Κασιδιάρης - με τα στοιχεία που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή - δεν θα προφυλακιζόταν αλλά θα του επιβάλλονταν περιοριστικοί όροι, στο Μαξίμου σήμανε συναγερμός. Ο πρωθυπουργός βρισκόταν στην Αμερική και θεωρούσε την υπόθεση δεμένη. Το δύσκολο τηλεφώνημα στην Ουάσιγκτον στις τέσσερις το πρωί, ανέλαβε να κάνει ο Δένδιας".
Έτσι, η "Καθημερινή" επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας την ομολογία Μπαλτάκου. Το Νο2 της κυβέρνησης και έμπιστος του Σαμαρά είχε αποκαλύψει στον Ηλία Κασιδιάρη:

"ΚΑΣ: Όταν καταρχήν όταν βγήκα εγώ, τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;
ΜΠΑ: Ήταν στην Αμερική τότε
ΚΑΣ: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά
ΜΠΑ: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της π…. Δεν με πήρε εμένα, του’ χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε μένα για αυτό το πράγμα. Πήρα τους άλλους δύο και τους γ… τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είναι αυτά, ξεφτιλίστηκα!» Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη ημέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι «τέλειωσε, τους έδεσα, γεια σας!» Και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.
ΚΑΣ: Και τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.
ΜΠΑ: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία
ΚΑΣ: Ναι, ωραία, δεν υπήρχε τίποτα
ΜΠΑ:Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας)
ΚΑΣ: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί;
ΜΠΑ: Και οι δύο
ΚΑΣ: Δένδιας, Αθανασίου;
ΜΠΑ: Ποιος άλλος να το κάνει…
 "
Το τι έγινε μετά το γνωρίζει όλη η Ελλάδα και το ομολόγησε εξάλλου και ο ίδιος ο Σαμαράς στον Πρετεντέρη: "Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να τους πω πείτε τους να τους κρατήσουν; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό, τουλάχιστον στην αρχή...".

Ο ίδιος ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας στην Ελλάδα ομολόγησε πως όταν το πλάνο του για παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής ανετράπη προσωρινά έπαθε σοκ και άρχισε ο ίδιος τα τηλέφωνα μέσω του Αθανασίου για να μάθει πως... πάει η κατάσταση.

Η κατάσταση για τους σκευωρούς... επανορθώθηκε, αλλά όπως και να έχει η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη θα λάμψουν και όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την βρώμικη σκευωρία θα λογοδοτήσουν!