Η κιτρινοφυλλάδα «Εθνος» συνεχίζει ακάθεκτη την παραπλάνηση μέσω των τίτλων

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Ακάθεκτη συνεχίζει η κιτρινοφυλλάδα «Έθνος» την προσπάθεια παραπλάνησης και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, όσον αφορά την σχέση του φυλακισμένου Αρχηγού μας, Νίκου Μιχαλολιάκου, με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Και φυσικά αφού δεν υπάρχουν ούτε αποδείξεις, ούτε μαρτυρίες που να τον εμπλέκουν άμεσα, οι ...

βρωμιάρηδες της δημοσιογραφίας, φθάνουν στο σημείο να προσπαθήσουν  να ποινικοποιήσουν ενώπιον της λογικής και της συνείδησης του Λαού, ακόμη και την ενημέρωσή του για την εγκληματική πράξη.
Ο πηγαίος τίτλος του κατάπτυστου και αήθους  άρθρου τους, που συνεχίζει ασύστολα να εκμεταλλεύεται την μνήμη ενός νεκρού, για την στήριξη των συμφερόντων του αθλίου καθεστώτος, είναι:
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ – Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Κατ αρχάς για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
Δεν πιστεύουμε  να είναι κάποιος τόσο ηλίθιος και πνευματικά ανάπηρος, ώστε να θεωρεί ότι η τραγική δολοφονία του Παύλου ήταν προσχεδιασμένη όχι βέβαια από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, γιατί αυτό και αν ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ούτε καν από απλά μέλη της Τοπικής Οργάνωσης που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.
Υπάρχει ποτέ περίπτωση ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι απορρίπτει την βία σε οποιαδήποτε μορφή, να σχεδιάσει και να μεθοδεύσει την δολοφονία ενός νεαρού μουσικού, άγνωστου για το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας;
Ποίος ήταν ο Παύλος; Ο Ίων Δραγούμης ή ο Γρηγόρης Λαμπράκης;
Απλά όπως έχουμε χιλιάδες φορές επαναλάβει από την πρώτη κιόλας ημέρα της δολοφονίας, μια μεμονωμένη εγκληματική πράξη που διαπράχθηκε από έναν ψυχωτικό, προβλήθηκε από τα ΜΜΕ και το άθλιο πολιτικό κατεστημένο, ως συλλογική ευθύνη, ενός ιδεολογικού χώρου.
Πράξεις όπως η δολοφονία του Παύλου, έχουν πολλές φορές ταράξει κατά το παρελθόν την πολιτική ζωή του τόπου. Ποτέ όμως δεν αποδόθηκαν ευθύνες και ηθική αυτουργία στις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων στα οποία ανήκαν οι θύτες.
Τώρα όσο για το φοβερό και τρομερό ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αν κάποιος μπει στον κόπο να διαβάσει το άρθρο και δεν παραμείνει μόνο στον τίτλο, ο οποίος μπορεί για κάποιους να ερμηνευθεί ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ήξερε τα πάντα για την δολοφονία, επομένως ήταν προσχεδιασμένη, θα διαπιστώσει ότι ο όρος «ήξερε» αφορά την πληροφόρηση που είχε ο παράνομα προφυλακισμένος Αρχηγός μας, για το τραγικό συμβάν.
Πού είναι το μεμπτό, πού είναι το ποινικά κολάσιμο;
Εδώ δεν έπεσαν σφαλιάρες ή γροθιές, δεν σπάσανε δυο υαλοπίνακες, δεν κλωτσήσανε τρείς χαρτόκουτες λαθρομεταναστών λαθρεμπόρων, εδώ δολοφονήθηκε ένας νέος άνθρωπος από κάποιον που φορούσε μπλούζα με το σήμα του Εθνικιστικού Κινήματος, από κάποιον που επισκέπτονταν τα γραφεία Τοπικής μας οργάνωσης και είχε σχέσεις με μέλη μας. Το αίμα ενός νέου ανθρώπου χύθηκε από κάποιον που φέρεται ή έστω είναι (για να μην χαλάσουμε το χατίρι σε αυτούς που το υποστηρίζουν) Χρυσαυγίτης.
Δεν έπρεπε άμεσα να ενημερωθεί ο Αρχηγός του Κινήματος για ένα τόσο σοβαρό συμβάν; Πού λοιπόν άθλιοι δημοκόποι και μεταπράτες της χαλκευμένης πληροφόρησης είναι το ποινικά κολάσιμο; Πώς είναι δυνατόν σύμφωνα με την αναίσχυντη λογική σας μια απλή ενημέρωση ενός τραγικού γεγονότος, να αντιστοιχεί και σε εμπλοκή;
Με αυτή την φαιδρή λογική, την λογική  των συκοφαντών και λασπολόγων, αν κάποιος εργάζεται σε μια τράπεζα και κάποια στιγμή κάνει μια μεγάλη χρηματική κατάχρηση, δεν πρέπει να ενημερωθεί για το συμβάν ο Πρόεδρος της τραπέζης γιατί η ενημέρωση ενέχει και εμπλοκή εκ μέρους του.
Έτσι λοιπόν με αυτή την λογική του παραλόγου, ένα άθλιο πολιτικό καθεστώς συνεπικουρούμενο από τα επίσης άθλια ΜΜΕ, προσπαθεί να στοιχειοθετήσει και να προβάλλει κατηγορίες για τους προφυλακισθέντες Συναγωνιστές μας.
Γιατί πραγματικές κατηγορίες, που στηρίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία και διασταυρούμενες μαρτυρίες δεν υπάρχουν.
Τα μόνα που υπάρχουν είναι SMS που ανταλλάζουν μεταξύ τους μέλη του Κινήματος που δεν περιέχουν απολύτως τίποτα που να είναι ποινικά κολάσιμο, ή εικόνες και βίντεο μέσω διαδικτύου, από αθλοπαιδιές, νυκτερινές πορείες και ασκήσεις σκοποβολής με νόμιμα όπλα, νεαρών μελών μας, που λόγω ηλικίας  και εθισμού στην νέα τεχνολογία, έχουν ανεπτυγμένη την «λαγνεία της κάμερας» (το μόνο μεμπτό και σαφώς μη καταδικαστέο).
Τελειώνοντας θα αναφερθούμε σε μια ατάκα που έχει το άρθρο του «Έθνους».
«Η Δημοκρατία ούτε ξεχνά, ούτε φοβάται». Αλήθεια για ποία δημοκρατία ομιλούν τα σκυλάκια της άρχουσας τάξης; Για την δημοκρατία των οικονομικών εγκλημάτων και σκανδάλων, των κλεπτών και καταχραστών υπουργών και ανώτατων κυβερνητικών υπαλλήλων, των πλούσιων φοροφυγάδων, των χρηματιζόμενων, των Εθνικών μειοδοτών, των αριστερών δοσίλογων που διώκουν καθετί Ελληνικό, των θεραπόντων των συμφερόντων των διεθνών τραπεζιτών και τοκογλύφων, που προσποιούνται την κυβέρνηση της Χώρας και έχουν οδηγήσει τον Λαό σε μια οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κατοχή, στερώντας του την Υπερηφάνεια και την Αξιοπρέπεια του, των ισοπεδωτών που επιθυμούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σ’ ένα μωσαϊκό τριτοκοσμικών φυλών
με απώτερο σκοπό την εξαφάνιση του Ελληνικού στοιχείου;
Γιατί αν αναφέρονται σε αυτή την δημοκρατία, τους πληροφορούμε ότι αυτή δεν είναι δημοκρατία, αλλά ένα πολιτικό εξάμβλωμα που σαφώς θα πρέπει να φοβάται. Όχι φυσικά εμάς! Αλλά την εκλογική ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, η οποία έρχεται σύντομα και θα είναι αμείλικτη.