Λάσπη και ψεύδη από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου: "Συστημικοί οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής"


Η γνωστή για την... εγκυρότητα της εφημερίδα "Παραπολιτικά" (οι έγκριτοι δημοσιογράφοι της οποίας ισχυριζόταν ότι η Χρυσή Αυγή είχε ρίξει πιράνχας και ανακόντα στον Έβρο!) φιλοξενεί σήμερα έναν τραγελαφικό λίβελο για την... συστημικότητα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Μιλάμε για 16 νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού, από τους οποίους οι 7 ...
παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι δίχως στοιχεία, οι 2 βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, σε 2 έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος να μην μιλάνε, 2 θα περάσουν το κατώφλι των εγκάθετων ανακριτριών την ερχόμενη εβδομάδα και όλοι είναι υπόδικοι - θύματα μιας πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής λοιπόν, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δίνουν την βουλευτική τους αποζημίωση για τις κοινωνικές δράσεις του κόμματος και εξακολουθούν να το κάνουν, ιδιαίτερα τώρα που αντισυνταγματικά έχει ανασταλεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από την παράνομη Βουλή, είναι... συστημικοί!
Είναι τόσο συστημικοί μάλιστα που κανένα κανάλι και καμιά ρυπαροφυλλάδα δεν φιλοξενεί ποτέ τις δηλώσεις, τις ομιλίες και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, ενώ έχουν στερηθεί και την αστυνομική προστασία, παρά το γεγονός ότι είναι διαρκώς στόχοι τρομοκρατικών επιθέσεων.
Το ψευδές δημοσίευμα των υπογείων του Μαξίμου αναφέρει πως η κόρη του Αρχηγού, Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης στο κόμμα, γεγονός που δεν ισχύει. Η Συναγωνίστρια Ουρανία είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Αθηνών και μέλος του Μετώπου Νεολαίας, προσφέροντας για χρόνια εθελοντικά και ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες της στο Κίνημα.
Ακόμη, το ψευδές δημοσίευμα αναφέρει πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διάλεξαν τα ακριβότερα αυτοκίνητα και οι προφυλακισμένοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια ακόμα και μέσα από τον Κορυδαλλό. Πρώτον, τα αυτοκίνητα σε κάθε βουλευτή προκύπτουν ύστερα από κλήρωση και κανείς δεν διαλέγει.
Και δεύτερον και σημαντικότερον, πώς απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια όπως το αυτοκίνητο ή τηλεφωνική ατέλεια μέσα στον Κορυδαλλό οι προφυλακισμένοι Συναγωνιστές; Με βόλτες στο προαύλιο ή με τα κινητά που δεν έχουν;
Από ένα κοινόχρηστο καρτοτηλέφωνο επικοινωνούν και οι 7 αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένοι Συναγωνιστές, αλλά αυτό είναι μια αλήθεια που δεν θέλουν να προβάλλουν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου.
Τέλος, αν πιστεύουν πως το κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού είναι πολυτέλεια και γιαλαντζί αντισυστημικότητα, τους προκαλούμε να φιλοξενηθούν εκεί έστω για μια βραδιά. Αν το είχαν κάνει αυτό, θα είχαν σωπάσει και δεν θα έγραφαν τέτοιες τερατολογίες μη σεβόμενοι τα σίδερα της φυλακής των αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένων Συναγωνιστών.