ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ: Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια


Σάββατο 19/07/2014. Στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά επικρατούσε το αδια χώρητο από ανθρώπους οι οποίοι έκαναν την επιλογή τους! Επέλεξαν να μην βρίσκονται στις παραλίες, αλλά να δίνουν τον ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ για την απελευθέρωση της Πατρίδας στεκούμενοι έμπρακτα στο πλευρό του Λαϊκού ...

Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή!

Ο κεντρικός ομιλητής της βραδιάς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, ανέβηκε στο βήμα πραγματοποιώντ ας μία δυναμικότατη ομιλία, γκρεμίζοντας σαν πύργο από τραπουλόχαρτα, όλη αυτή την άθλια σκευωρία που έχει στηθεί από μηχανισμούς του Κράτους και του παρακράτους εναντίον του Κινήματος μας.

Κατέδειξε με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων πως ακόμη και τούτη την στιγμή, ο Αρχηγός μας και οι υπόλοιποι Συναγωνιστές μας ευρίσκονται αδίκως και παρανόμως στην φυλακή διωκόμενοι ΟΧΙ για τυχόν ποινικά αδικήματα αλλά ΜΟΝΟΝ για τις ΙΔΕΕΣ τους!

Μετά το πέρας της ομιλίας κατά την οποία πραγματοποιήθηκε και βιντεοπροβολή με τις ομολογίες ολων αυτών των άθλιων που πρωτοστάτησαν σε αυτή την αθλιότητα, πραγματοποιήθηκε διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και εν συνεχεία, ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής ψάλαμε με όλη την ένταση της φωνής μας , τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Μικρή αποδείχθηκε η Τ.Ο. Αχαρνών στην Πολιτική ομιλία που συνδιοργάνωσαν οι τοπικές Αχαρνών και Φυλής ενάντια στην Πολιτική σκευωρία. Η συμμετοχή ξεπεράσει κάθε προσδοκία καθώς τέλη Ιουλίου , Σαββάτο βράδυ και εν μέσω των καλοκαιρινών αδειών η τοπκή Αχαρνών ξεχείλισε από κόσμο συνειδητοποιημένο , που προτίμησε να συμετάσχει στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής από τις παραλίες, γεγονός που μας δίνει δύναμη και μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε τον πολιτικό μας αγώνα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο συναγωνιστής , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων Νήσων Νικόλαος Λεμοντζής.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής και Δικηγόρος Τάσος Δημητρακόπουλος o οποίος στην ομιλία του τόνισε όλες τις λεπτομέρειες της σκοτεινής σκευωρίας εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνιστικών. Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος τονίζοντας ότι: Νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή: Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

ΑΧΑΡΝΩΝ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ:
Πλατεία Καράβου,  Αρχαίου Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος) και Πινδάρου, Αχαρνές
Τρίτη 19:00-21:00
Τηλ. 6942092894
Την εκδήλωση στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων του Μάνου και του Γιώργου άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής, Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος ενημέρωσε τους Συναγωνιστές για τις δραστηριότητες των επομένων ημερών. Η Χρυσή Αυγή δεν σταματά τον Αγώνα και συνεχίζει ακάθεκτη παρά την καλοκαιρινή ραστώνη.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος ξεκινώντας από την πρώτη μέρα της σκευωρίας ανέλυσε με ανατριχιαστικές λεπτομέρεις και επίδειξη όλων των επίμαχων εγγράφων την σκευωρία που εξύφανε η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά για να ανακτήσει τα ψηφαλάκια που χάνει από την Χρυσή Αυγή. Νομίζανε ότι με τις διώξεις και τις δολοφονίες. Με την φυλάκιση του Αρχηγού μας και τον φόνο των Αδερφών μας θα μας σταματήσουν, όμως ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ τους Εθνικιστές.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Κηφησίας 141 και Μαραθωνοδρόμου, Μαρούσι
Τετάρτη 19:00 - 21:00
Το Σάββατο 19/7 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας ομιλία από τον γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος συναγωνιστή Μουλιανάκη Περικλή με θέμα : ''Κάτω η χούντα Σαμαρά - Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή''.

Στην ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα που αποδεικνύουν πως η δίωξη εναντίον του κινήματος μας είναι ξεκάθαρα πολιτική με απώτερο σκοπό την συρρίκνωση της εκλογικής μας δύναμης.
Παρατέθηκε όλο το χρονικό της συνεχιζόμενης αυτής αθλιότητας με πλήθος στοιχείων που δείχνουν ξεκάθαρα πως η χούντα των Βενιζέλου - Σαμαρά κατόπιν εντολών ξένων κέντρων είχε προαποφασίσει την δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής όταν διαπίστωσε πως ο λαός μας πυκνώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο το ασυμβίβαστο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.
Ταυτόχρονα στηλιτεύτηκε ο βρώμικος ρόλος των ΜΜΕ καθώς και των δικαστικών εκείνων λειτουργών που δέχθηκαν να πάρουν μέρος ενεργά στην άθλια αυτή σκευωρία.
Ο συναγωνιστής κατέληξε πως τίποτα δεν είναι ικανό να σταματήσει τον έντιμο πολιτικό μας αγώνα μέχρι την τελική νίκη !
ΠΕΡΑΜΑ:
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 - 21:00
τηλ.: 2104416009 - 6974861427
Γεμάτη από φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής ήταν τα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας, το Σάββατο 19 Ιουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα :«Κάτω η χούντα Σαμαρά – Λευτεριά στη Χρυσή Αυγή».


Για μία ακόμη φορά η αίθουσα γέμισε από την δύναμη και την Πίστη των Εθνικιστών και από την Κέρκυρα, όπως και απ`όλη την Ελλάδα, στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας.
Στην ομιλία που πραγματοποίησαν οι Συναγωνιστές Τσιγγέλης Κωνσταντίνος και Κοντού Αριστέα, αναφέρθηκαν σε όλες τις πτυχές της παράνομης πολιτικής δίωξης εναντίον του Κινήματος μας . Τόνισαν τον ξεκάθαρο πολιτικό χαρακτήρα αυτής της σκευωρίας που δημιουργήθηκε από τους πιο νοσηρούς εγκεφάλους των τυράννων του καθεστώτος και επισήμαναν το γεγονός πως ο Ελληνικός λαός δεν υποκύπτει στον φόβο που η μνημονιακή χούντα προσπαθεί να σπείρει στην ψυχή του αλλά, τουναντίον, στρατεύεται υπό τις σημαίες του Κινήματος μας.
Ως είθισται, η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής να τραντάζουν κυριολεκτικά την αίθουσα ομιλιών μας.


Πυρήνας Κέρκυρας
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη - Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 - 21.00
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία στη Τ.Ο. Δυτικής Αττικής από τη Συναγωνίστρια και δικηγόρος Ελένη Σουλάνη.

Η Συναγωνίστρια διάβασε το κείμενο των Ευρωβουλευτών μας και ανέλυσε τα αίτια των παράνομων προφυλακίσεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Αναφέρθηκε στο κάθε Συναγωνιστή, που είναι άδικα προφυλακισμένος, ξεχωριστά για τις κατηγορίες που τους προσάπτουν.Το μήνυμα που πέρασε στο κόσμο είναι ένα. Η σκευωρίας που έχει στηθεί από τη Χούντα Σαμαρά δεν αγγίζει τους Έλληνες Εθνικιστές. Η μάχη τώρα αρχίζει ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΜΕ  ΜΈΧΡΙ ΕΝΌΣ.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 6973283559- 210 5571360To Σάββατο 19.7. πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή και γραμματέα της τοπικής Νικόλαο Ταβουλάρη. Ο Συναγωνιστής έκανε ανάγνωση λόγου καταπέλτη των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  προς τα μέλη του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.Η ομιλία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε όλες τις Τ.Ο. Πανελλαδικως. Τέλος η ομιλία έκλεισε φωνάζοντας Κάτω η Χούντα του Σαμαρά-Λευτεριά στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  και ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο τις Χρύσης Αύγης.                        
Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 - 21:00
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου
Τηλέφωνο: 210-9810421

Ομιλίες στις Τοπικές οργανώσεις της Κρήτης για τις πολιτικές διώξεις εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Αθρόα ήταν η προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος χθες Σάββατο, κατά την προκαθορισμένη συγκέντρωση σε όλες τις Τοπικές οργανώσεις, όπου και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες σχετικά με την πολιτική δίωξη εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Στο τέλος των ομιλιών φίλοι και Συναγωνιστές εξέφρασαν την υποστήριξη τους στους αδίκως προφυλακισμένους Συναγωνιστές υπογράφοντας σχετικό κείμενο διαμαρτυρίας και συμπαράστασης.

Τ.Ο. Σαλαμίνας: Ομιλία του συναγωνιστή και υπευθύνου πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου με θέμα ¨ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Αρχικά ο συναγωνιστής ανάγνωσε την επιστολή προς τα μέλη του ευρωκοινοβουλίου , των εκλεγμένων ευρωβουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στην συνέχεια ανέπτυξε ένα σύντομο ιστορικό της σκευωρίας που ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 με την παράνομη σύλληψη του Αρχηγού Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των συναγωνιστών και βουλευτών του κινήματος Χρήστου Παππά, Ιωάννη Λαγού, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου, Νίκου Μίχου και συνεχίζετε έως τις μέρες μας. Τελειώνοντας ο συναγωνιστής τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε καν μέτρο γης πάνω στην υφήλιο που να μην έχει κατακτηθεί με το σπαθί και να μην το έχει διατηρήσει με την δύναμη ο λαός που το κατέχει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ακόμα και με το αίμα μας την γη των προγόνων μας. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη, ακόμα μια φορά, αίθουσα. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Το Σάββατο 19 Ιουλίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης και του Πυρήνα Καστοριάς, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις και ομιλίες για τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και πολλών Βουλευτών του κινήματος μας, καθώς και για τις προκλητικές διώξεις του καθεστώτος Σαμαρά-Βενιζέλου και τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεκάδες υποστηρικτές μας παρακολούθησαν τις ομιλίες και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Στην Τ.Ο. Κοζάνης έγινε ομιλία και ενημέρωση με κύριο θέμα την εξαιρετική επιστολή των Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, των κυρίων Φουντούλη, Συναδινού και Επιτήδειου η οποία κατατέθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και εξιστορεί περιληπτικά όλα τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη σύλληψη του Αρχηγού μας και των Βουλευτών μας οι οποίοι διαπομπεύθηκαν περιφερόμενοι σε Εισαγγελείς και ΓΑΔΑ προς τέρψη των καναλιών και των προκλητικών δημοσιογράφων του συστήματος.

Η επιστολή των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής, που έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης, αναφέρεται στο σκάνδαλο με το βίντεο Μπαλτάκου, στις παράνομες προφυλακίσεις εκλεγμένων βουλευτών με αστείες πλημμεληματικές κατηγορίες, στις εξόφθαλμες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και των εμπλεκόμενων υπουργών στο έργο της Δικαιοσύνης, στις πιέσεις των ξένων προκειμένου η Χρυσή Αυγή να κηρυχθεί παράνομη, στα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα που έχουν γίνει προκειμένου πάση θυσία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να φιμωθεί και να ακρωτηριαστεί. Παρά το λυσσαλέο πόλεμο όμως, η Χρυσή Αυγή στέκεται όρθια και πολεμάει ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για ελευθερία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Παρόμοιες εκδηλώσεις και ομιλίες έγιναν και στον νεοσύστατο Πυρήνα  Καστοριάς.


Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 19/07/2014 στις 20:00 , πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα , ομιλία του Συναγωνιστή και Νομικού Συμβούλου της Χ.Α. Χριστόφορου Τσάγκα , με θέμα : ''ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ Χ.Α.''. Παρευρέθηκε επίσης και ο Ευρωβουλευτής της Χ.Α. Γεώργιος Επιτήδειος!

Τους ομιλητές προλόγισε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της τοπικής Γιώργος Παπαγεωργίου όπου μέσα σε ένα έντονο συναισθηματικά κλίμα, ακούστηκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας η φωνή από τα κελιά της Τιμής των παράνομα έγκλειστων Βουλευτών μας, του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του Γιώργου Γερμενή, όπου απεύθυναν χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους ανεβάζοντας το Ηθικό ακόμα περισσότερο, δίνοντας κουράγιο και δύναμη για την συνέχιση του Δίκαιου Αγώνα μας!Ο Συναγωνιστής και Νομικός Σύμβουλος Χρ. Τσάγκας έκανε μια πολιτική και νομική προσέγγιση στο θέμα των διώξεων, προβάλλοντας και ξεμπροστιάζοντας το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό αλλά και δικαστικό σύστημα!Επόμενος ομιλητής ο ευρωβουλευτής μας Γεώργιος Επιτήδειος αφού απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, μας μετέφερε το κλίμα που υπάρχει στην Ευρωβουλή και τον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι 3 Ευρωβουλευτές μας σε ότι αφορά τα φλέγοντα Εθνικά μας ζητήματα δίνοντας επιτέλους μια Γνήσια Ελληνική και Εθνικιστική φωνή στο βήμα του Ευρωκοινοβουλίου!Εκδηλώσεις κατά της σκευωρίας στις Τοπικές της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης

Το Σάββατο 19 Ιουλίου σε όλες οι τοπικές της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα το ιστορικό της σκευωρίας των πολιτικών διώξεων που οργάνωσε και εφάρμοσε η χούντα Σαμαρά. 

Από τις 28 Σεπτεμβρίου 2013, βρίσκεται σε εξέλιξη μία καθαρώς πολιτική δίωξη σε βάρος του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αυτού. Η δίωξη δεν βασίζεται σε ποινικά στοιχεία και αποδείξεις, αλλά στοχεύει καθαρώς στο φρόνημα και στον πολιτικό αγώνα των στελεχών, υποστηρικτών, οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος.


Τ.Ο. ΚαβάλαςΤ.Ο. ΔράμαςΤ.Ο. ΚομοτηνήςΤ.Ο. ΞάνθηςΤ.Ο. Θάσου

Η απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η συνέχιση των πολιτικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα ακόμη και στον ακριτικό Έβρο και στην Θάσο όπου το ηθικό των συναγωνιστών παραμένει υψηλό και η ψυχή τους προσηλωμένη στον Εθνικό Αγώνα της Χρυσή Αυγής. Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι με αυτές τις μεθοδεύσεις θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή: Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!