ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΚΕ-«ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΩΝ» ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ… ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. NET

 
Γράφει ο Αντίοχος
Αναφερθήκαμε σε προχθεσινή μας ανάρτηση, στην (μέχρι ώρας…) διαδικτυακή διάσπαση του ΚΚΕ, που ακούει στο όνομα «Εργατικός Αγώνας» (προβλέποντας ότι προεκλογικά θα εξελιχθεί σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να συμπαρασύρει διψασμένους για εξουσία κουκουέδες, στο συνονθύλευμα).
Αυτές τις μέρες, η επίσημη ιστοσελίδα των σπαγκοραμμένων του Περισσού, κάνει σφοδρή επίθεση ...

στους «διαδικτυακούς φραξιονιστές», σε κείμενο με τίτλο «Εργατικός Αγώνας: Μια ζωή ψεύτες, για πάντα ψεύτες», με τους… συνήθεις χαρακτηρισμούς που αποδίδουν οι κουκουέδες σε όσους φεύγουν από το κόμμα («αντικοκομμουνιστές», «προβοκάτορες», «ασφαλίτες», «συκοφάντες» κ.τ.λ.). Μάλιστα, το συγκεκριμένο κείμενο συνοδεύεται από φωτογραφία του αειμνήστου υπουργού ασφαλείας της 4ης Αυγούστου, Κ. Μανιαδάκη, ο οποίος είχε φτιάξει… δικό του (ψευτο)ΚΚΕ, κατορθώνοντας να διαλύσει τους κομμουνιστές. Προφανώς, οι κουκουέδες υπονοούν, ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον «Εργατικό Αγώνα»…
Τέλος, στο… κατηγορητήριο, προσθέτουν μια… φοβερή και τρομερή κατηγορία: ότι οι απόψεις των «διαδικτυακών φραξιονιστών» παρουσιάζουν ταύτιση με αυτές των «φασιστών», χρησιμοποιώντας για παράδειγμα παλαιότερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας. Ιδού:
«Στη νέα ανάρτηση, με τον εξίσου ασφαλίτικο τίτλο «ΚΚΕ και αστική τάξη» διαβάζουμε: «Να όμως που κάτι φαίνεται να αλλάζει από τα τέλη του 2012 στη στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης απέναντι στο ΚΚΕ», κάνοντας λόγο για προνομιακή μεταχείριση του ΚΚΕ από τα αστικά ΜΜΕ!!! Για να αποδείξουν το παραπάνω, χρησιμοποιούν ανάμεσα σε άλλα τι έγραψε ο Παπαχελάς το 2012 και ο Ψυχάρης το 2013 στο «ΒΗΜΑ». Δυστυχώς, όμως, ήρθαν δεύτεροι, γιατί τους πρόλαβαν άλλοι προβοκάτορες και συγκεκριμένα οι ναζί χρυσαυγίτες. Σε ανάρτηση πριν από περίπου ένα χρόνο, στην ανεπίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής «ethnikismos.net» αναφέρεται σχετικά με το ίδιο άρθρο πως «υποστηρίζει -και πολύ σωστά!- ότι τα κόμματα της αριστεράς -παρά τις… επαναστατικές φανφάρες που εξαπολύουν από καιρού εις καιρόν- όχι μόνο δεν αποτελούν κίνδυνο για το σύστημα, αλλά είναι και όργανά του και αφετέρου ότι ο μόνος κίνδυνος για το σύστημα προέρχεται από την Χρυσή Αυγή».  Ας ψαχτούν λίγο εκεί στον «Εργατικό Αγώνα» για αυτήν την ταύτιση απόψεων που παρουσιάζουν με τους φασίστες».
Όλα τα περιμέναμε, αλλά να μας ανακατώνουν οι κουκουέδες στα… συντροφικά τους μαχαιρώματα, ποτέ!

(ΥΓ): Πάνω στη φωτογραφία του Κ. Μανιαδάκη που παραθέτουν, οι κουκουέδες έχουν αναγράψει τη φράση «Πες, πες, κάτι θα μείνει», αποδίδοντάς την σ’ αυτόν. Εδώ και πολλά χρόνια, πολλοί άλλοι χρεώνουν τη συγκεκριμένη φράση στον Γκαίμπελς, χωρίς αυτή να υπάρχει σε κανένα κείμενο ή ομιλία του Γκαίμπελς ή του Μανιαδάκη… Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι ψευταράδες είναι!