Έπεσαν οι μάσκες: Ελεύθερος χωρίς όρους ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος - Έτσι εξαργυρώνεται η αποστασία!


Έπεσαν πλήρως οι μάσκες της δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.  Αποδείχθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο πως η δίωξη είναι ξεκάθαρα πολιτική, αφού το μόνο αδίκημα το οποίο διώκεται είναι να είναι κανείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος τον Δεκέμβριο του 2013 κατακεραύνωνε τον Σαμαρά και τους ...

σκευωρούς για την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.
Μετά την προσέγγισή του από μεγαλοπαράγοντα της ΝΔ και την αποστασία του, εξαργύρωσε με την ελευθερία του ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ την ανεξαρτητοποίησή του.

 

Τότε έλεγε συγκεκριμένα: «Στους προδότες δεν αξίζει ο θάνατος. Να μείνουν πάντα αθάνατοι να βλέπουν τα παιδιά τους ψοφάνε, τα εγγόνια τους, τα δισέγγονά τους και οι σάρκες τους να σαπίζουν αιωνίως. Αυτό είναι μια ιστορική φράση για τον εφιάλτη, εφιάλτες είναι να ζουν για πάντα και να μην υπάρχει χώμα να τους θάψει, αυτό τους αξίζει».
Αυτό όμως δεν θεωρήθηκε ρητορική μίσους από τους Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου, αλλά μόνο οι ομιλίες του Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη θεωρήθηκαν "εμπρηστικές" και του επιβλήθηκε ο πρωτοφανής όρος να μην μιλάει!
Ο Σαμαράς έχει στα σκαριά μια νέα αποστασία και ο Αλεξόπουλος είναι ένας από τους πρώτους! Επίσης να σημειωθεί ότι το 2012 η Χρυσή Αυγή στον νομό Λαρίσης πήρε ποσοστό 6,50% και 10729 ψήφους. Μετά την αποστασία Αλεξόπουλου στις πρόσφατες ευρωεκλογές το ποσοστό ανέβηκε στο 9,11% και στις 14.460 ψήφους.
Ένας αποστάτης λοιπόν με καμία λαϊκή νομιμοποίηση παίζει βρώμικο πολιτικό παιχνίδι και οφείλει να παραιτηθεί και να παραδώσει άμεσα την έδρα στην Χρυσή Αυγή.