Ελληνόφωνη Σοβιετική Δημοκρατία: το Γκουαντάναμο των Εθνικιστών


Οκτώμισι μήνες έχουν παρέλθει από το πρωινό της 28ης Σεπτεμβρίου του 2013, οπότε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξαπέλυσε ένα πρωτοφανές στα ελληνικά πολιτικά χρονικά κυνήγι μαγισσών εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών και του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Μετά τις αθρόες προφυλακίσεις δεκάδων συναγωνιστών μας, με προεξάρχοντες τον Αρχηγό και βουλευτές εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό, η δράκα των επίορκων δικαστικών συνεχίζει να ...
 
κατακρεουργεί κάθε έννοια δικαίου, καθιστώντας το νομικό μας πολιτισμό εφάμιλλο εκείνου των αφρικανικών δημοκρατιών.
Κι αίφνης, μετά τις εκλογές όπου το Καθεστώς στάθηκε αδύνατον να απαγορεύσει την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής και στις οποίες το Κίνημά μας αύξησε την επιρροή του στο Λαό κατά 110.000 επιπλέον ψηφοφόρους, χαίροντας της εμπιστοσύνης του 9,4% του εκλογικού σώματος, οι επίορκοι δικαστικοί επέκτειναν τρόπο τινά τον χαρακτήρα του Πολιτεύματος: η προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, μετατράπηκε σε Δημοκρατία των Προφυλακίσεων από 28ηςΣεπτεμβρίου του έτους 2013 και πλέον, εδώ και μια εβδομάδα, έχει μετεξελιχθεί σε Δημοκρατία των Προφυλακίσεων και των Περιοριστικών Όρων!
Επιπλέον, καθίσταται σαφές πως οι δικαστικοί οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ήτοι ο εισαγγελέας Ντογιάκος και οι ειδικές εφέτες-ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου βρίσκονται υπεράνω του Συντάγματος και πάσας άλλης αρχής του Κράτους. Δίχως καμία πρόθεση υπερβολής, Ντογιάκος, Κλάπα και Δημητροπούλου είναι το Κράτος!
Εκλήθη για να απολογηθεί στους ανωτέρω τρεις, κατηγορούμενος για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ο συναγωνιστής και βουλευτής του Κινήματος, Μιχάλης Αρβανίτης. Δήλωσε προς τις ανακρίτριες πως αρνείται τις αβάσιμες κατηγορίες οι οποίες βασίζονται στο δόγμα της συλλογικής ευθύνης και τις θεωρεί απότοκο μιας ανήθικης πολιτικής δίωξης. Επισήμανε τέλος, πως δεν χρειάζεται να δεχτεί ερωτήσεις, διότι η δήλωσή του υπήρξε σύντομη αλλά πλήρης σαφήνειας. Εξήλθε του γραφείου των ανακριτριών, αναμένοντας την απόφασή τους.
Λίγα λεπτά αργότερα, η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη δια των τριών της λειτουργών, ανακοίνωσε μια απόφαση την οποία θα ζήλευε ακόμη και το κομμουνιστικό Καθεστώς της Βορείου Κορέας: ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και της συμμετοχής σε πολιτικές εκδηλώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!
Με απλά λόγια, απαγορεύεται στον συναγωνιστή Αρβανίτη να ομιλεί ενώπιον των συναγωνιστών του και του Λαού που υποστηρίζει το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή!
Μεγαλόψυχη, πράγματι, η σοβιετική μας δημοκρατία: μόλις 70 χρόνια πριν, με τις ίδιες αβάσιμες κατηγορίες οι ομοϊδεάτες του κυρίου Αρβανίτη εκτελούνταν δια τυφεκισμού εις την καλύτερη των περιπτώσεων, ή κατακρεουργούντο με τα κονσερβοκούτια ή ρίπτονταν σε πηγάδες (αυτές οι οποίες όπως συχνά-πυκνά μας ενημερώνουν οι «δημοκράτες» της Αριστεράς χωρούν κι άλλους).
Μόλις μια εβδομάδα πριν, οι ίδιοι δικαστικοί είχαν διατάξει τον κατ' οίκον περιορισμό του συναγωνιστή Κουκούτση.
Και μια μέρα πριν την κλήση του συναγωνιστή Αρβανίτη σε απολογία, η ίδια αυτή σοβιετική δημοκρατία αποφάσιζε να αφήσει ελεύθερο τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, με καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ και την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα. Μπορεί ο κύριος Παπακωνσταντίνου να κατηγορηθεί για οτιδήποτε, σίγουρα όμως δεν μπορεί να κατηγορηθεί ως Χρυσαυγίτης! Οπότε προφανώς, δεν είναι να απορεί κανείς με τις αποφάσεις της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης, δεν κινδυνεύει δα η σοβιετική μας δημοκρατία από έναν Παπακωνσταντίνου!
Κινδυνεύει όμως η σοβιετική δημοκρατία και τα παρελκόμενά της, από τους Έλληνες Εθνικιστές και συγκεκριμένα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Και συμβαίνει το πρωτοφανές: να αναστέλλονται οι πολιτικές ελευθερίες πολιτών, διότι αυτοί είναι Εθνικιστές!
Όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, οι «κοινωνικά ευαίσθητοι» κύριοι και κυρίες της Αριστεράς σιώπησαν. Εξίσου εκκωφαντική η σιωπή των κατά τα λοιπά λαλίστατων δημοσιογράφων. Ο δημοσιογράφος κύριος Μ. Ιγνατίου, θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για την επιβληθείσα ποινή της φίμωσης και θα μπορεί πλέον να επαίρεται στις τακτικές του συναντήσεις με αμερικανούς αξιωματούχους και πολίτες, πως η ελληνική σοβιετική δημοκρατία διαθέτει το δικό της Γκουαντάναμο των Εθνικιστών!
Τα μαντάτα του κατ' οίκον περιορισμού του συναγωνιστή Κουκούτση και της απαγόρευσης να συμμετέχει σε εκδηλώσεις του Κινήματος και να ομιλεί ο συναγωνιστής Αρβανίτης, φαίνεται πως δεν έφτασαν στα ώτα των εκατοντάδων οργανώσεων «προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Πολλώ δε μάλλον, δεν άκουσαν το παραμικρό ακόμα οι «υπερευαίσθητες» για τα δημοκρατικά τάχα δικαιώματα ευρωπαϊκές επιτροπές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εσωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής τραπεζικής και τοκογλυφικής Ενώσεως, οι κύριοι Μούιζνιεκς και οι κυρίες Μάλμστρομ.
Δεν άκουσαν ή κάνουν πως δεν άκουσαν; Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Εντούτοις, η στάση τους στο ζήτημα της κατάφωρης παραβίασης των συνταγματικών δικαιωμάτων των Χρυσαυγιτών, δικαιώνει όσα από μακρού χρόνου έχει επισημάνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή: δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ρατσιστές από εκείνους που παριστάνουν τους πολέμιούς του! Ουδείς ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των παράνομα διωκόμενων Εθνικιστών και κατ' επέκταση, ουδείς ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα του Ελληνικού Λαού!
Φυσικά και υφίσταται ρατσισμός στην Ελλάδα, τούτη η διαπίστωση είναι αδιαμφισβήτητη. Ο υφιστάμενος ρατσισμός όμως, είναι εις βάρος των Ελλήνων και εκπορεύεται από το ίδιο το αντεθνικό Κράτος, από τις κρατικοδίαιτες Μ.Κ.Ο. και τα κόμματα της Αριστεράς και βεβαίως από τις Βρυξέλλες!
Ποιόν εν τέλει εξυπηρετεί η ύπαρξη αυτού του αντεθνικού Κράτους των αντισυνταγματικών διώξεων, των επίορκων εισαγγελέων και ανακριτών, των απαγορεύσεων, των περιορισμών και της αναστολής των πολιτικών ελευθεριών; Το Γκουαντάναμο της Ευρώπης, η ελληνόφωνη σοβιετική μας δημοκρατία, εξυπηρετεί σαφώς και ξεκάθαρα τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου τα οποία και εξαρτώνται ευθέως και άμεσα από την συντήρηση αυτού του διεφθαρμένου και φαύλου Καθεστώτος.
Όσο γρηγορότερα αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός πως για τα δεινά τα οποία υποφέρει υπεύθυνοι είναι οι ανέγγιχτοι μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοεργολάβοι του δημοσίου με τα κανάλια και τις εφημερίδες τους, τα πολιτικά τους ανδρείκελα σε όλα τα κόμματα πλην ενός (αυτό του οποίου ο Αρχηγός και οι βουλευτές φυλακίζονται), με τους Ντογιάκοφ, Κλάποφ και Δημητροπούλοφ στην «ανεξάρτητη» σοβιετική δικαιοσύνη, τότε και μόνον τότε μπορεί να υπάρξει ελπίδα για την απελευθέρωση από τα δεσμά του Μνημονίου και την δουλεία των τόκων, στα οποία συνειδητά και σκοπίμως βύθισε την Πατρίδα και το Λαό η ολιγαρχία του πλούτου.
Στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επαφίεται η συνέχιση του Πολιτικού Αγώνος με όλα τα διαθέσιμα μέσα και με κάθε κόστος ούτως ώστε να αφυπνισθεί πολιτικά και ιδεολογικά το κατά το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του Λαού μας. Για όσους τρέφουν αυταπάτες, θα είμαστε ξεκάθαροι: δεν πρόκειται για Αγώνα επιβολής πολιτικών θέσεων και ιδεολογιών, αλλά για την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού. Άλλωστε, όπως είπε και ο Αρχηγός μας, δεν αγωνιζόμαστε για τους δειλούς και για τους προσκυνημένους, αλλά για τους Αγέννητους και τους Νεκρούς του Μεγάλου μας Έθνους!
Καθήκον ως εκ τούτου, ενός επαναστατικού Εθνικιστικού Κινήματος, των Πολιτικών του Στρατιωτών και των υποστηρικτών του είναι ο αδιάκοπος Πολιτικός Αγώνας για το γκρέμισμα του Γκουαντάναμο της Ευρώπης, διότι μονάχα τότε θα ανατείλει ξανά πάνω από την Πατρίδα ο Ήλιος της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Χαράξτε λοιπόν στην καρδιά σας τα λόγια τούτα:
Μπορεί να μας κυνηγήσουν, μπορεί και να μας σκοτώσουν ακόμα, όμως Εμείς δεν θα παραδώσουμε ποτέ τις Σημαίες και τις Ψυχές μας!

Ευάγγελος Καρακώστας