Αποτυχημένη προβοκάτσια από Μπουτάρη και επίορκους αστυνομικούς


Από το πρωί είχαν φροντίσει Μπουτάρης και αστυνομικές δυνάμεις να δημιουργήσουν το απαραίτητο σκηνικό για την κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής, επιτρέποντας σε μία παρδαλή και περιφερόμενη κουστωδία να δημιουργεί αντισυγκεντρώσεις κατά το δοκούν με σκοπό την ...

απαγόρευση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής.
Η αρχή έγινε με την προκήρυξη αντισυγκέντρωσης στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενάντια στην νόμιμη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, που οδήγησε σε απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων στην εν λόγω περιοχή. Η αλλαγή του τόπου τέλεσης της συγκέντρωσης, οδήγησε τους παρακρατικούς να αλλάξουν επίσης χώρο αντισυγκέντρωσης και η αστυνομία αντί να εφαρμόσει το νόμο, τους επέτρεψε να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.
Εν τέλει και αφότου όλοι οι προσπάθειες επίορκων αστυνομικών και Μπουτάρη απέτυχαν, τοποθετήθηκε παραπλεύρως των γραφείων της Χρυσής Αυγής, γραφική κουστωδία με ταμ ταμ, που πετούσε αντικείμενα και προπηλάκιζε πολίτες, με εμφανή σκοπό την πρόκληση επεισοδίων. Η αστυνομία ήταν προκλητικά απούσα από το σημείο, γεγονός που φανερώνει τον σχεδιασμό πίσω από την τοποθέτηση στο εν λόγω σημείο της παρακρατικής συμμορίας.
Ευτυχώς με παρέμβαση των στελεχών και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής απεφεύχθησαν τα χειρότερα και δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο. Είναι εμφανές ότι σύσσωμο το κράτος και το παρακράτος ενοχλήθηκε σφόδρα από την αποτυχία της προβοκάτσιας και την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις από τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο και Αντώνη Γρέγο,  κατά αγνώστων για την συμμετοχή στις παρακρατικές συμμορίες που προπηλάκιζαν κόσμο και πετούσαν αντικείμενα.