Αυτό είναι το κείμενο της ιστορικής ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που μοίρασε εγκεφαλικά στο σύστημα! - Εκτυπώστε την, μάθετε την απ' έξω, μοιράστε την σε φίλους σας, κρατήστε την αρχείο

10363869_303730926459030_4478457746231824893_n
ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥ 4-6-2014 – Βουλή των Ελλήνων (άντε και μερικών τούρκων πρακτόρων)
«Έχω να πω πολλά.  Δεν με φτάνουν τα πέντε λεπτά και θα τα πω. Μπορείτε να κλείσετε το μικρόφωνο, όπως με κλείσατε και στην φυλακή. Καταρχάς να καταγγείλω ότι οδηγήσατε με χειροπέδες τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας και μάλιστα δεν του δώσατε καν την δυνατότητα, σε προηγούμενες συνεδριάσεις, σαν Αρχηγός και πρόεδρος Κοινοβουλευτικής ...

Ομάδος να έχει λόγο.
Είναι αστείο, δε, ότι με βάση το άρθρο 57 του Σωφρονιστικού Κώδικα είμαστε σήμερα εδώ και η ίδια η Εισαγγελεύς που υπέγραψε την απαγόρευση να είμαστε εδώ όταν ψηφιζόντουσαν κρίσιμα νομοσχέδια, που μας αφαιρέσατε τα πολιτικά δικαιώματα παράνομα και αντισυνταγματικά, μας το απαγορεύσατε. Ποια μεγαλύτερη απόδειξη θέλετε ότι ζούμε σε ένα κράτος εισαγγελέων, ότι παρεμβαίνετε ωμά στην δικαιοσύνη.
Σας ομιλεί ο Αρχηγός του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Και ευχαριστώ καταρχάς από το βήμα αυτό τις 536.000 των Ελλήνων και των Ελληνίδων που ύψωσαν περήφανα το ανάστημά τους ενάντια στην χούντα του Βενιζέλου και του Σαμαρά, που φυλακίζει βουλευτές. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που φυλακίζει πολιτικούς. Υπάρχει και άλλη μία χώρα, περίφημη, περήφανη, το Σουδάν. Στην Ελλάδα και στο Σουδάν είναι φυλακισμένοι βουλευτές. Ποιος ξέχασε από εσάς, αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες, την 28η Σεπτεμβρίου του 2013, όταν φτιάχτηκε το σόου με τις χειροπέδες στην έξοδο του κτηρίου της Γενικής Ασφαλείας Αθηνών; Όταν έξι βουλευτές οδηγήθηκαν με χειροπέδες ήταν ένα τέχνασμα, ήταν ένα κόλπο για να μας τσακίσετε, για να μας πάτε στο 2% όπως λέει ο Σαμαράς στο περίφημο βίντεο Μπαλτάκου. Όμως, όχι μόνο δεν μας πήγατε στο 2% αλλά 110.000 Έλληνες ήρθαν και συντάχθηκαν στις γραμμές της Χρυσής Αυγής.
Ούτε ένας από σας, ούτε ένα κανάλι, ούτε μία λέξη για το γεγονός ότι έξι βουλευτές εσκυλεύθηκαν  σε όλα τα κανάλια! Ντροπή σας, ψευτοδημοκράτες! Δεν είχατε να πείτε ούτε μία λέξη… σκάσε ρε… είναι ψέματα αυτό που είπα, κ. πρόεδρε; Είναι ψέματα;
Μας πήγαν με τις χειροπέδες, μας παραβίασαν τα ανθρώπινα δικαιώματά μας. Τι κάνατε; Τίποτε! Εσείς το διατάξατε και το στήσατε. Βρίσκομαι σήμερα εδώ διότι λέτε ότι η δικαιοσύνη έκρινε. Λέτε ψέματα! Δεκάδες οι δηλώσεις του ίδιου του Σαμαρά: “Έβαλα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή”, δεκάδες οι δηλώσεις πολιτικών του κόμματος σας: “Βάλαμε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή”, και την έβαλε καμία δικαιοσύνη. Το μόνο που έκαναν κάποιοι από την δικαιοσύνη και κάποιοι από τις Αρχές Ασφαλείας ήταν να χαλκεύσουν στοιχεία, όπως – σας διαβάζω από το κατηγορητήριο: Διαπιστώθηκαν τα εξής σύμφωνα με την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδέσεων. Από το σταθερό τηλέφωνο 210 6985121, το οποίο ανήκει στον κατηγορούμενο -δεν ανήκει στον κατηγορούμενο, είναι το σταθερό τηλέφωνο  του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής- προς την σταθερή σύνδεση του Πατέλη καθώς και  η κλήση προς το τελευταίο προς την σταθερή σύνδεση 210 6985121 έγιναν δεκατρείς επαφές το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου. Ξέρετε τι συνέβαινε, αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες, στο γραφείο αυτό, από όπου υποτίθεται -και μου το προσάπτουν σαν απόδειξη ενοχής- ότι έκανα τηλέφωνο με εμπλεκόμενο στην δολοφονία Φύσσα. Εκείνη ακριβώς την ώρα, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όχι ήμουν απλά απών αλλά ήταν εκεί η Αντιτρομοκρατική και ο εισαγγελέας Νομικός. Και αυτό το κουρελόχαρτο το λέτε κατηγορητήριο.
Συνεχίζω, εγκλήματα κομμάτων. Εγκλήματα οπαδών κομμάτων, για τα οποία ποτέ βεβαίως δεν φυλακίσατε βουλευτές του κόμματος. Υπόθεση Τεμπονέρα: μέλη της Νέας Δημοκρατίας δολοφόνησαν έναν άνθρωπο. Όχι μόνο δεν εδιώχθη η ηγεσία του κόμματος και στέλεχος αλλά και βουλευτές σας υπερασπίστηκαν τους κατηγορούμενους στο δικαστήριο. Εκεί δεν υπήρχαν ηθικές αυτουργίες; Μόνο για εμάς υπάρχουν; Στην Καλαμάτα ντουφεκιές από μέρους οπαδών του ΠΑΣΟΚ, ροπαλιές από μέρους της Νέας Δημοκρατίας, δεκαετία του ’80. Δεν έγινε τίποτε! Ένας συνοδός του Κεφαλογιάννη στο Ηράκλειο πυροβολεί οπαδό του ΠΑΣΟΚ και τον δολοφονεί σε προεκλογική περίοδο. Δεν έγινε τίποτε!
Και έρχομαι σε κάποιο έγκλημα που σας είναι άγνωστο. Και ίσως να είναι και επίκαιρο λόγω του ανασχηματισμού. 1985, προεκλογική περίοδος, και ένα μέλος της Νεολαίας της ΕΠΕΝ δολοφονεί στο χωριό Τραπεζαντί, έξω από την Σπάρτη, κατόπιν πολιτικής διαμάχης έναν συγχωριανό του.  Δεν θέλω να πω το όνομά του, καταδικάστηκε, τέλειωσε την φυλακή, είναι ελεύθερος. Έχω, όμως, να πω το όνομα αυτού που ήταν αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ. Είναι ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος, ο Μάκης ο  Βορίδης. Εκεί δεν υπήρχαν ενοχές, δεν υπήρχε συλλογική ευθύνη.
Η Χρυσή Αυγή είναι θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας. Ψάχνατε για οπλοστάσια, ψάχνατε για μαύρο χρήμα, δεν βρήκατε τίποτε! Ψάχνατε σαν γκάνγκστερ κάποια όργανά σας, κάνανε έρευνες σε σπίτια, ακόμη και σε μοναστήρια και οι έρευνες αυτές δεν υπάρχουν καν στην δικογραφία, τις έχουν εξαφανίσει. Και έρχεστε μετά από 6 μήνες και λέτε ότι το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής ήταν ένα κυνηγητικό όπλο και δύο πιστόλια που είχα στο σπίτι μου για την προσωπική μου ασφάλεια, ναι γιατί ήμουν στόχος τρομοκρατών και αυτό αποδείχθηκε, δυστυχώς, με θλιβερό τρόπο λίγο καιρό μετά με την δολοφονία του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη, που δεν έχετε κάνει τίποτε ακόμα για να βρείτε τους ενόχους της στυγερής δολοφονίας τους.
Που είναι το μαύρο χρήμα, που είναι τα οπλοστάσιά σας; Πουθενά. Υπάρχει, όμως, το βίντεο Μπαλτάκου. Γιατί δεν το συζητάτε; Λέγατε ότι θα το συζητήσετε μετά το Πάσχα, σήμερα κλείνετε την βουλή, θα το συζητήσετε τον Σεπτέμβριο; Αυτό μου θυμίζει τους παλιούς χειμερινούς κινηματογράφους που λέγαμε “Ραντεβού τον Σεπτέμβριο”. Τι φοβάστε; Γιατί δεν ανοίγετε το θέμα;
Εγώ γνωρίζω προσωπικά ότι αυτά που είπε ο Μπαλτάκος στον Συναγωνιστή μου Κασιδιάρη είναι αληθινά, γιατί μου τα είχε πει και μένα δια ζώσης. Γιατί τον Μπαλτάκο δεν το ξέρει κανείς σας νωρίτερα από ότι τον ξέρω εγώ. Εγώ γνώρισα τον Μπαλτάκο, σαν μαθητής, σε εθνικιστικούς αγώνες το 1973, 1973 στο γραφείο της ΕΟΚΑ Β’, που αντιπροσώπευε τον Στρατηγό Γρίβα Διγενή, και μετά στο Εθνικιστικό Κίνημα. Άλλωστε, τα γεγονότα που σας έχουν αναλυθεί αποδεικνύουν, χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι όποτε ήθελε να μου πει κάτι, για λόγους ασφαλείας ο Τάκης Μπαλτάκος μου έλεγε να βγούμε στο μπαλκόνι, γιατί φοβόταν κοριούς και κάμερες. Αυτό, για να δούμε ποιανού τελικά είναι αυτό το βίντεο.
Δεν είναι, όμως, μόνο ο Μπαλτάκος. Μέσα στα δύο κινητά τηλέφωνα που μου κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική, όπου έχετε βγάλει του κόσμου τις λεπτομέρειες, υπήρχε ένα όνομα και κάποιες κλήσεις. Να σας το πω; Γεώργιος Μουρούτης, ο οποίος ήθελε και αυτός επαφές, καθώς και δύο υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας σε μυστικές επαφές εκτός των γραφείων της βουλής. Θέλανε να μας προσεταιριστούν, όπως έκαναν- και μην μου πείτε ότι είναι πρωτόγνωρο- το έχουν κάνει πολλές φορές. Το έκαναν το 1977 με την Εθνική Παράταξη, το έκαναν με την ΕΠΕΝ στις εκλογές ’89-90, όταν υπόσχονταν την αποφυλάκιση Παπαδόπουλου, το έκαναν διαλύοντας τον Καρατζαφέρη, το κάνουνε και τώρα.
Κύριοι και κυρίες, είστε ένοχοι μιας πολιτικής σκευωρίας. Φτιάξατε κατηγορητήρια βλέποντας δημοσκοπήσεις και αυτό αποδεικνύει  και η δήλωση η πρόσφατη του Δένδια ότι “αν δεν τους πιάναμε, θα ήταν στο  15%”. Επειδή μας βάλανε στην φυλακή, λοιπόν,  είμαστε στο 10%. Όμως, θέλω να σας δηλώσω ότι δεν την φοβάμαι την φυλακή, είμαι περήφανος που διώκομαι για τις Ιδέες μου, οι χειροπέδες που μου βάζετε για μένα είναι τίτλος Τιμής, για κάθε αγωνιστή, όπου και αν ανήκει, ο οποίος αγωνίζεται για τις ιδέες του είναι τίτλος Τιμής οι χειροπέδες.
Η δικογραφία, την οποία δεν γνωρίζετε ασφαλώς, συνεπτύχθη σε ένα πόρισμα, στο πόρισμα που παρέλαβαν όλοι οι βουλευτές και είναι απόλυτα σχετικό και έρχομαι στο σημερινό θέμα για την άρση της ασυλίας μας. Γράφει, λοιπόν, το πόρισμα αυτό πέραν των τηλεφώνων για να το καταλάβετε καλά, με κατηγορούν ότι έκανα τηλέφωνο σε εμπλεκόμενους από το γραφείο μου από το σταθερό τηλέφωνο, την ίδια στιγμή που στο γραφείο μου ήταν εισαγγελέας, ο Νομικός, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νομικός και η Αντιτρομοκρατική και έκανε έρευνα και υπάρχει έκθεση έρευνας και με κατηγορούν γι’ αυτό το πράγμα, ότι έκανα τηλέφωνα και ότι αυτό αποδεικνύει την εμπλοκή μου. Έρχομαι, όμως, στο περίφημο πόρισμα που σας έστειλαν οι ανακρίτριες και ο εισαγγελέας, το οποίο λέει “εντός της ιδίας δεκαετίας, δηλαδή της δεκαετίας του ’80 -αυτά εις ό,τι αφορά την εγκληματική οργάνωση- η Χρυσή Αυγή μετεξελίχθηκε σε πολιτικό σχηματισμό, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως Πατριωτικός Εθνικιστικός, χωρίς να έχει υποβληθεί οποιοδήποτε καταστατικό ή ιδρυτική πράξη αυτής“. Αυτό σας λέει, ότι δεν είχαμε κάνει ιδρυτική πράξη στην δεκαετία του ’80. Ε, λοιπόν, σας λέει ψέματα. Σας λέει ψέματα, σας έστειλε αυτό το κουρελόχαρτο να μας καταδικάσετε και σας λέει ψέματα. Και για του λόγου το αληθές σας διαβάζω, εδώ είναι η επίσημη, αριθμός 65/2014 απόφαση του δικαστηρίου του Αρείου Πάγου, Α’ Πολιτικό Τμήμα. Λέει, λοιπόν, η απόφαση  του Αρείου Πάγου: “Η σύννομη ίδρυση του εν λόγω πολιτικού κόμματος με επίδοση της από 14/2/1983 δήλωσης του Αρχηγού Νικολάου Μιχαλολιάκου προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επίσης διαβιβασθείσα όπως προαναφέρθηκε στο παρόν δικαστήριο, καθώς επίσης και με την νομότυπη γνωστοποίηση προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του ονόματος, του εμβλήματος, της έδρας και του καταστατικού του”. Αυτό είναι το αληθινό καταστατικό της Χρυσής Αυγής, όχι το ψεύτικο που περιφέρουν οι φυλλάδες και τα κανάλια της διαφθοράς, οι πορνοβοσκοί που κάνουν τους ενημερωτές και μετά τις μία το βράδυ -που είστε αγκαλιά εσείς η εξουσία με όλους αυτούς- τους διεφθαρμένους της πλουτοκρατίας, που έχουν τα κανάλια και κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό. Αλλά τι να πει κανείς για τον πολιτικαντισμό σας; Μιλάτε για λεφτά, για το κοινωνικό βοήθημα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Και λίγες μέρες μετά τις εκλογές στέλνετε εκκαθαριστικά, και σε αυτούς που δώσατε 500 ευρώ, ζητάτε 1.000. ούτε ο Μαυρογιαλούρος. Και ο Μαυρογιαλούρος είχε φιλότιμο.
Είχαμε πρόσφατα εκλογές. Είπατε ότι οι εκλογές αυτές είναι δημοψήφισμα. Ε, λοιπόν, το δημοψήφισμα έγινε και πήρατε μόνο 31%. 2% λιγότερα από όσο είχε πάρει ο Κωνσταντίνος στο δημοψήφισμα του 1974. Φύγετε! Είστε επικίνδυνοι για τον τόπο! Και πραγματικά απορώ με την αριθμητική του Καραγκιόζη, την αριθμητική που χρησιμοποιεί ο Καραγκιόζης όταν μοιράζει με τον Χατζηαβάτη. Λέτε: 23 συν 8 ίσον 31. Ποιος σας το είπε αυτό, αγαπητοί; Ας κατεβαίνατε μαζί, σε ένα κόμμα, για να είσαστε 31. Το 8% που ψήφισε την Ελιά, θα την ψήφιζε αν ήταν με την Νέα Δημοκρατία; Και το 23% που ψήφισε την Νέα Δημοκρατία, θα την ψήφιζε αν ήταν με το ΠΑΣΟΚ; Και έπειτα συγκρίνετε αυτό το 31% με το 27% του ΣΥΡΙΖΑ. Και το 9,5% της Χρυσής Αυγής, που είναι, στα αζήτητα; Εναντίον σας είναι. Και το 6% του ΚΚΕ, τι είναι; Κατά της κυβερνήσεώς σας είναι.  Και το 3,5% των ΑΝΕΛ τι είναι; Εναντίον σας είναι. Είστε μια θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας, που πρέπει να πέσει.
Επί προσωπικού, με έχετε άδικα οκτώ ολόκληρους μήνες και έξι ημέρες στις φυλακές. Θα σας πω έναν στίχο:
“Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν,
και τα βασίλεια κι όλα,
δεν είναι τίποτε αν στητή
μένει η ψυχή κι ολόρθη”.
Η ψυχή μου μένει στητή κι ολόρθη. Είμαι αμετανόητος Εθνικιστής και Χρυσαυγίτης και δεν μπορείτε να μου λυγίστε την ψυχή ό,τι και να κάνετε. Και εδώ να σας πω κάτι για τις Ιδέες μου πρόθυμος είμαι να πάω και φυλακή και να πεθάνω ακόμη. Εσείς, για ένα άδειο πουκάμισο, για μια καρέκλα, οι περισσότεροι από εσάς της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ψηφίζετε νομοσχέδια που δεν πιστεύετε, πιστεύετε νομοσχέδια που ξεπουλάνε την Πατρίδα.
Καλώ, από το βήμα αυτό, την ώρα αυτή που καταρρέει στην πραγματικότητα το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς σας, καλώ τους 536.000 Υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες να δώσουν τον Αγώνα τον Καλό για να πέσει η αντεθνική σας κυβέρνηση».

Υ.Γ. Ευχαριστούμε από καρδιάς την Συναγωνίστρια Γεωργία Βαρδουλάκη για την απομαγνητοφώνηση.