Όλα έτοιμα στη Θεσσαλονίκη για την σημερινή μεγαλειώδη Εθνικιστική συγκέντρωση για την Μακεδονία μας


Η Πλατεία Καραϊσκάκη έμπροσθεν του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Θεσσαλονίκη, ήδη έχει γεμίσει από Έλληνες Εθνικιστές, μέλη των ομάδων περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι με την παρουσία τους διασφάλισαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή της Εθνικιστικής Εκδήλωσης ...

που θα ξεκινήσει κανονικά σε λίγες ώρες, στις 7 το απόγευμα.
Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν ανενόχλητοι και να παρακολουθήσουν μια μεγαλειώδη Εθνικιστική εκδήλωση.
Η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην ετήσια εκδήλωση του Κινήματος εις μνήμη του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη, Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σε μια εποχή που καθετί Ελληνικό αμφισβητείται από μια μειοψηφία που θέλει να αποκαλείται κυβέρνηση, η οποία με την φτωχοποιήση του ελληνικού λαού και την αποδυνάμωση της εθνικής συνείδησης κατάφερε το θέμα του ονόματος του ψευδοκράτους των Σκοπίων να έχει περάσει χαμηλά στην πολιτική ατζέντα.
Μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές πιστοί στις ιδέες και αρχές τους δίνουν το παρόν ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Δεν πρέπει να λησμονούμε τα προφητικά λόγια του Ίωνα Δραγούμη: «Έλληνες σώστε τη Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 19:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη (έναντι σιδηροδρομικού σταθμού) στην Θεσσαλονίκη.