Οι δανειστές επέβαλλαν τον νέο υπουργό Οικονομικών: Ωμή παρέμβαση στην ελληνική πολιτική σκηνή - Να ήταν και η μόνη…


Ένας εξόχως διαφωτιστικό άρθρο για το παρασκήνιο της απόφασης, για το ποιος θα αναλάβει το νευραλγικό πόστου του Υπουργού Οικονομικών κατά το σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης, μεταφέρει η εφημερίδα "Δημοκρατία".
Η εφημερίδα, που πρόσκειται - εμμέσως - στη Νέα Δημοκρατία, αποκαλύπτει ότι η απόφαση της ...

υπουργοποίησης του νέου "τσάρου" της Οικονομίας, Γκίκα Χαρδούβελη, δεν αποτέλεσε προϊόν σκέψης του Πρωθυπουργού Αν. Σαμαρά, αλλά εντολή από τον Σόιμπλε, υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας.
Ο Σαμαράς λοιπόν ήθελε να "διορίσει" στη θέση του Υπουργού Οικονομικών τον καθηγητή και φίλο του και κατά τις φυλλάδες, Οικονομίδη, ορμώμενο εξ' Αμερικής.
Ωστόσο όταν ενημέρωσε για την εν λόγω κίνηση του τους πραγματικούς διοικούντες της Χώρας, τους ΔυΝάσΤες από τη Γερμάνια και τους Σιωνιστές, αυτοί του το ξέκοψαν και του έδωσαν τη διαταγή να ορίσει νέο υπουργό το μέλος της Λέσχης Bilderberg, Γκίκα Χαρδούβελη. Και ο Σαμαράς, ως δουλοπρεπής, υπάκουσε.

Αυτά εν ολίγοις, με αντίστοιχη δημοσιογραφική "σάλτσα", αναφέρονται στο άρθρο, σκιαγραφώντας τη ζοφερή πραγματικότητα για το πως διοικείται η χώρα σήμερα..
Το σημερινό ψευτορωμαίικο με "ηγέτες" - ικέτες και δούλους του παγκόσμιου κατεστημένου εκτελούν πιστά τις εντολές της ξένης πλουτοκρατίας χωρίς να υπολογίζουν στις αποφάσεις τα συμφέροντα του λαού. Το Έθνος μας όμως είναι "καταδικασμένο να ζήσει" και σύντομα θα σπάσει το ζυγό από την ξένη επικυριαρχία. Μόνη Φωνή της Αλήθειας η Χρυσή Αυγή.

Πηγή: paspartoy