Οι εβραίοι συνεχίζουν να δολοφονούν ανενόχλητοι: Εν ψυχρώ δολοφονία δύο ανήλικων Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς


Μια είδηση, η οποία δεν πρόκειται φυσικά να προξενήσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ΜΜΕ, μας έγινε πρόσφατα αντιληπτή από ένα μικρό μονόστηλο σε εφημερίδα. Αφορά την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο άοπλων νεαρών Παλαιστινίων την 15η Μαΐου από Ισραηλινούς στρατιώτες. Υπάρχει, μάλιστα, οπτικό υλικό σε βίντεο, το οποίο δείχνει τους δύο νεαρούς Παλαιστινίους (17 και 16 ετών αντίστοιχα) να καταρρέουν ξαφνικά, καθώς περπατούν στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στη στρατιωτική φυλακή του Όφερ στη Δυτική Όχθη.
Αυτά συνέβησαν κατά την διάρκεια διαδήλωσης των Παλαιστινίων για την επέτειο της Νάκμπα ...

(Καταστροφή), του ξεριζωμού 700.000 Παλαιστινίων μετά την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ το 1948. Στα τηλεοπτικά πλάνα εικονίζονται ο 17χρονος Ναντίμ Σιαμ Ναβάρα και ο 16χρονος Μαχμούντ Οντέχ Αμπού Νταχέρ, οι οποίοι πυροβολήθηκαν στον θώρακα, ενώ ένας ακόμη 15χρονος Παλαιστίνιος τραυματίστηκε από σφαίρα στην πλάτη και τον δεξιό πνεύμονα.
Μιλάμε, δηλαδή, για περιπτώσεις ξεκάθαρης δολοφονικής ενέργειας εναντίον άοπλων ανηλίκων, οι οποίοι δεν αποτελούσαν σε καμία περίπτωση ούτε άμεση ούτε έμμεση απειλή. Εννοείται, πως η είδηση αυτή είτε θάφτηκε εντελώς (στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων), είτε πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων, ακριβώς γιατί χαλάει την ψεύτικη εικόνα του «φιλειρηνικού» Ισραήλ. Κανένας Μοσέ Καντόρ, κανένας Ντέιβις Χάρις, κανένας Νιλς Μουίζνιεκ και φυσικά κανένα Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο δεν πρόκειται να καταδικάσει τις άνανδρες αυτές δολοφονίες. Μοναδική τους ασχολία είναι η εμμονή στην καταδίκη του αντισημιτισμού (ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις είναι προϊόν της φαντασίας τους) και η ξεκάθαρη ανάμειξη στα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα ξένων Χωρών, όπου με απύθμενο θράσος ζητούν την απαγόρευση όσων κομμάτων δεν είναι αρεστά στον διεθνή σιωνισμό.
Ούτε, εννοείται, θα δούμε κάποιους «στρατευμένους» στον «αντιφασιστικό αγώνα» δημοσιογράφους να καταγγέλλουν την Ισραηλινή θηριωδία εναντίων αμάχων και γυναικόπαιδων. Αντιεθνικιστές είναι οι τύποι, όχι ηλίθιοι, επομένως δεν ασχολούνται καθόλου με θέματα που αναδεικνύουν την Βία του Ισραήλ. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του από τον τρόπο με τον οποίο καλύπτονται οι αποτρόπαιες δολοφονίες των Ισραηλινών κατά των Παλαιστινίων και την επιλεκτική ευαισθησία όσων «νοιάζονται» για την ζωή και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ