Αφού έφτασαν στο σημείο να ομολογούν τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής ακόμα και οι αντίπαλοί της (και μάλιστα προεκλογικά…), φανταστείτε τι πανηγύρι έχει να γίνει τις δύο επόμενες Κυριακές

Γράφει ο Αντίοχος
Συνέντευξη στο newsit του Ευαγγελάτου (Εισαγγελάτου) έδωσε χθες ο (πολιτικά…) ετοιμοθάνατος πρόεδρος Πάνος (που όλο το παίζει… «αντισυστημικός», κι όλο τον προβάλλουν τα συστημικά ΜΜΕ…).
Αρχικά έθεσε ως στόχο του συνονθυλεύματός του για τις προσεχείς ευρωεκλογές το… 11% (ας ...

βγάλει πρώτα έναν ευρωβουλευτή και τα ξαναλέμε…), και απείλησε τους (όλο και λιγότερους…) οπαδούς του ότι αν δεν το επιτύχει, θα θέσει θέμα… ηγεσίας στο κόμμα του και θα σηκωθεί να φύγει (άγνωστο για πού, αυτό δεν το μαρτύρησε…).
Ενδιαφέρον, όμως, έχει η αποκάλυψή του, για το που πάνε οι νέοι, καθώς και οι αγνοί πατριώτες που παλαιότερα ψήφιζαν ΝΔ: «Και πολλοί νεοδημοκράτες έρχονται σ εμάς αλλά δυστυχώς πάνε και στην Χρυσή Αυγή. Βλέπω με λύπη μου και νέα παιδιά να πηγαίνουν προς την Χρυσή Αυγή».
Αν φτάσαμε στο σημείο να το ομολογούν τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής ακόμα και οι αντίπαλοί μας (και μάλιστα προεκλογικά…), φανταστείτε τι πανηγύρι έχει να γίνει τις δύο επόμενες Κυριακές!