Λύσσαξαν οι σιωνιστές με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα


Το γεγονός ότι η πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή υπήρξε απαίτηση και εντολή των σιωνιστικών οργανώσεων των ΗΠΑ, τις οποίες ικανοποίησε άμεσα και υποτακτικά η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, το γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός. Το γεγονός όμως ότι οι σιωνιστές διαχέουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα αποτελέσματα των δημοτικών-...

περιφερειακών εκλογών και ειδικότερα για τα εντυπωσιακά ποσοστά του συναγωνιστή Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων.
Όταν ολόκληρη «Jerusalem Post» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, καλεί τους Έλληνες να απορρίψουν τη Χρυσή Αυγή, τότε τα πράγματα φαίνεται πως είναι ουσιαστικά ζόρικα για τους διεθνείς επικυρίαρχους και τις εγχώριες μαριονέτες τους. Την συγκεκριμένη απειλητική νότα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της σιωνιστικής ADL (AntiDefamation League) Αβραάμ Φόξμαν.
Καθότι όμως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις παρανοϊκές απαιτήσεις των διεθνών σιωνιστών, καθίσταται σαφές πως το εβραϊκό μήνυμα απευθύνεται προς την εν Ελλάδι καθεστηκυία τάξη των επίορκων της πολιτικής εξουσίας, οι οποίοι περιφρονούν τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό και εξυπηρετούν τα συμφέροντα του διεθνούς σιωνισμού.
Η αναφορά του Φόξμαν στην σιωνιστική φυλλάδα κάνει μνεία στο άνω του 16% ποσοστό του συναγωνιστή Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων και στο άνω του 11% που έλαβε η Ελληνική Αυγή στην Περιφέρεια Αττικής. Οπότε με την γνωστή σιωνιστική αλαζονεία και έπαρση ο Φόξμαν καταλήγει: «Όταν το 16% των Αθηναίων ψηφίζουν έναν άνδρα γνωστό για την σβάστικα που έχει στο μπράτσο του, δεν είμαστε ικανοποιημένοι που κανείς υποψήφιος της Χρυσής Αυγής δεν πέρασε στον Δεύτερο Γύρο».
Βεβαίως αναγνωρίζουμε πως το ιδανικό για τους σιωνιστές και τα εγχώρια ανδρείκελά τους, θα ήταν να εκτελεστούν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τα μέλη και οι ψηφοφόροι της, όπως ακριβώς εκτελούνται καθημερινά παιδιά Παλαιστινίων από τις σιωνιστικές δυνάμεις κατοχής. Επειδή όμως εδώ είναι Ελλάδα και όχι Λωρίδα της Γάζας, καλά θα κάνουν οι σιωνιστές να κοιτούν τα του οίκου τους και να πάψουν να αναμιγνύονται στα ελληνικά πολιτικά πράγματα.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή τους διαβεβαιώνει πως δεν βρίσκεται μεταξύ των προθέσεών του η καθ' οιονδήποτε τρόπο ανάμιξη στα εσωτερικά του σιωνιστικού κράτους. Θα περιοριστεί στο να πάρει τη δική μας Πατρίδα πίσω και να οικοδομήσει ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό, το οποίο θα υπηρετεί μονάχα τους Έλληνες και θα τους κάνει υπερήφανους!