Συγκάλυψη του σκανδάλου των ΜΚΟ επιχειρεί η κυβέρνηση: «Μυστηριώδης» διάρρηξη στο ΥΠΕΞ


Δεν έχει περάσει πολύς από τότε που οι αποκαλύψεις περί του σκανδάλου των ΜΚΟ διαδέχονταν η μία την άλλη, προκαλώντας αηδία στον Ελληνικό Λαό με το μέγεθος της απάτης που κρυβόταν από τον εύσχημο τίτλο των ΜΚΟ. Η βρώμα και η δυσοδία της γαλαζοπράσινης συμμορίας αναδυόταν από κάθε μία περίπτωση που αποκαλυπτόταν.
Και ξαφνικά ενώ όλοι βρίσκονται σε προεκλογικούς ρυθμούς και το θέμα έχει «πέσει», σημειώθηκε μία διάρρηξη που ουδείς ανέφερε, προφανώς γιατί η αναφορά της δεν συνέφερε ιδιαίτερα την ...

συγκυβέρνηση.
Διαβάζουμε στο «γαλάζιο» newpost ότι παραβιάστηκε ο φοριαμός που φυλάσσονταν τα έγγραφα για την χρηματοδότηση των ΜΚΟ στην ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ, γεγονός ομολογουμένως περίεργο και βρωμερό. Το δεύτερο επίσης περίεργο και εξόχως βρωμερό είναι ότι η υπόθεση «έκλεισε» πριν ακόμα ανοίξει, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα δεν κλήθηκε ούτε καν η αστυνομία για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.
Είναι προφανές ότι στην ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ μπήκε κάποιος «ποντικός» και αφαίρεσε αυτά που έπρεπε να αφαιρεθούν για να συντηρηθεί στην εξουσία η γαλαζοπράσινη συμμορία. Το γεγονός ότι ουδείς κάλεσε την αστυνομία, αλλά επαναπαύθηκε στην αναφορά του αρχειοφύλακα, δείχνει ότι έχει πολύ ψάξιμο και πολλές αποκαλύψεις ο δρόμος προς την κάθαρση.   
Αξίζει να σημειωθεί, όπως σχολιάζει η ίδια «γαλάζια» ιστοσελίδα, πως η «διάρρηξη» έγινε λίγες μέρες πριν την επέμβαση του Εισαγγελέα για το εν λόγω ζήτημα.