Φιλοαριστερό ιστολόγιο προεξοφλεί την συντριβή Καμίνη και τον θρίαμβο της Ελληνικής Αυγής


Αρχίζουν σιγά, σιγά μέχρι και οι... αριστεροί να παραδέχονται ότι η μάχη στο Δήμο της Αθήνας έχει κριθεί, προϊδεάζοντας από τώρα τον κόσμο να περιμένει ότι ο νυν Δήμαρχος Καμίνης καταρρέει, παρά την καταιγιστική και ανελέητη προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ να πείσουν ...

ότι είναι "κυρίαρχος" και πρώτος στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Στο αριστερό site arouraios.gr διαβάζουμε ρεπορτάζ για τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν κάνει από το Μαξίμου, που δείχνουν ότι όλα έχουν κριθεί, και πώς οι δυο υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την Πρωτεύουσα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Ο νυν Δήμαρχος, Καμίνης, όπως και ο Σπηλιωτόπουλος έχουν μονοψήφια ποσοστά και προκαλούν κατάθλιψη και τρόμο σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.
Διαβάζουμε λοιπόν στο arouraios.gr:
Οι κρυφές μετρήσεις που πραγματοποιούν τις τελευταίες εβδομάδες για το Δήμο της Αθήνας τα επιτελεία των κομμάτων αλλά και λοιποί «ενδιαφερόμενοι»,  δείχνουν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που επισήμως παρουσιάζεται στις μετρήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο Καμίνης καταρρέει, ο Σπηλιωτόπουλος βρίσκεται σε ποσοστό που αναμένεται να αποτελέσει αρνητικό ρεκόρ, ενώ προς μεγάλη έκπληξη (όχι δική μας) στο δεύτερο γύρο των εκλογών θα βρεθούν ο Κασιδιάρης με το Νικήτα Κακλαμάνη, οι οποίοι διατηρούν ποσοστά που θα κάνουν τους δημοσκόπους την επόμενη των εκλογών να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Υ.Γ. Στις 18 Μαΐου στέλνουμε το πρώτο μήνυμα στο καθεστώς και “επανακαταλαμβάνουμε” την Πρωτεύουσα, ξεκινώντας την Ανάσταση του Έθνους.

Πηγή: paspartoy.blogspot.gr