Επιτυχημένη εκδήλωση της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" στην Σταμάτα παρά την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Μετά τον τραμπουκισμό καταστηματάρχη που θέλησε να φιλοξενήσει την εκδήλωσή μας από τους λακέδες του συστήματος μεταφερθήκαμε σε υπαίθριο χώρο όπου και πραγματοποιήσαμε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία της Σταμάτας, όπου παρά τις απειλές η παρουσία του ...
 
κόσμου ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακή.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, Ανδρέας Φωτόπουλος ανέφερε ότι αν και προσπάθησαν να μας αποτρέψουν από το να γίνει η συγκέντρωση, η παρουσία ήταν μαζική. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τους διαβεβαίωσε ότι δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω και είναι βέβαιο ότι τελικά θα δικαιωθούμε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε, και στις επερχόμενες εκλογές ο Σαμαράς και η παρέα του θα χρειαστούν πολλά ηρεμιστικά μετά από αυτό που θα συμβεί!

Έπειτα μίλησε ο Βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος, ο οποίος είπε ότι πριν από λίγες ημέρες, κάποιος αναρχικός τρομοκράτης τον οποίο ο Δένδιας και οι τακτικές που εφαρμόζει δεν έχουν βάλει καν στη φυλακή, δήλωσε ότι: «τους Χρυσαυγίτες θα τους χτυπήσουμε στο δρόμο». Μας κυνηγάει η αντιτρομοκρατική, μας κυνηγούν οι τρομοκράτες. Είμαστε το μοναδικό εθνικιστικό κίνημα το οποίο κυνηγούν ΟΛΟΙ και όχι μόνο επειδή είμαστε αντισυστημικοί. Τώρα κάποιοι δήθεν επαναστάτες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους απείλησαν τον άνθρωπο που θα μας έδινε τον χώρο του για να γίνει η εκδήλωσή μας. Αν νομίζουν ότι με αυτά που κάνουν θα λυγίσουμε, είναι πολύ γελασμένοι. Έχουμε δώσει όρκο όταν μπήκαμε στη Βουλή με πρώτο τον άδικα προφυλακισμένο Αρχηγό μας ότι δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν. Το μόνο που προσκυνάμε είναι η Ελληνική Σημαία κι έτσι θα συνεχίσουμε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η βουλευτής Ελένη Ζαρούλια η οποία ανέφερε ότι ζούμε φοβερές στιγμές. Το κράτος και το παρακράτος συνεργάζονται εναντίον μας. Πριν λίγες μέρες ήρθε στην Ελλάδα ο Σόρος για να δώσει εντολές στους υποτακτικούς του, αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα. Χριστός Ανέστη και σύντομα Ελλάς Ανέστη με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιο δυνατή από ποτέ!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι όλοι αυτοί οι λακέδες του συστήματος, οι δήθεν αντιφασίστες, που τολμούν να φοβερίζουν αθώους καταστηματάρχες για να μην φιλοξενήσουν εκδηλώσεις μας, έχουν το θράσος να μιλούν για όλους εμάς. Αυτοί που αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι τρομοκράτες σαν τον Μαζιώτη, που γίνονται εκρήξεις στο κέντρο της Αθήνας με 75 κιλά εκρηκτικά και δεν παίρνουν χαμπάρι, που αφήνουν φυλακισμένους να φεύγουν από τις φυλακές με ελικόπτερα κ.λ.π., μόνη έννοια τους έχουν να παρακολουθούν και να κυνηγούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Γι΄ αυτό θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει στις εκλογές που έρχονται. Θα τους αποδείξουμε ποιος μπορεί να κάνει κουμάντο στην Πατρίδα μας.