Ξεσαλώνουν οι πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη την στιγμή που η ελλαδική μνημονιακή συγκυβέρνηση κοιμάται!


Την ώρα που η ανεύθυνη κυβέρνηση των εγχώριων τοποτηρητών των διεθνών τοκογλύφων καταπατεί τους νόμους του Συντάγματος και κάθε έννοια ηθικής, προκειμένου να παίξει τα βρώμικα πολιτικά της παιχνίδια εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη δρουν εντελώς ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι.
Το κόμμα DΕB, του οποίου ιδρυτής ήταν ο αλήστου μνήμης μουσουλμάνος βουλευτής Αχμέτ Σαδίκ, φαίνεται ότι σχεδιάζει την συμμετοχή του στις ερχόμενες ευρωεκλογές με στόχο τις ψήφους των ...

μουσουλμάνων στην Δυτική Θράκη αλλά και στην υποστήριξη των φιλοσκοπιανών του “Ουράνιου Τόξου”.
Το κόμμα αυτό έχει στα γραφεία του αναρτημένο ένα χάρτη της ελληνικής επικράτειας στα μπλε, ενώ η Θράκη είναι αποκομμένη από το μπλε χρώμα, καθώς έχει πράσινο χρώμα που παραπέμπει στην περιβόητη «αυτόνομη Θράκη».
Η ατζέντα αυτού του κόμματος είναι εξόχως αποκαλυπτική εις ότι αφορά την ανθελληνική του δραστηριότητα, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν απασχολεί ούτε την κυβέρνηση ούτε κάποιους επίορκους δικαστικούς, καθώς το ενδιαφέρον τους έχει επικεντρωθεί στο πως θα θέσουν εκτός εκλογών την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ούτε, φυσικά, ενοχλείται κανείς από τις ενέργειες του DΕB να μοιράζει ρουχισμό αποκλειστικά σε μουσουλμάνους. Αυτό δεν θεωρείται ούτε «ρατσισμός», ούτε «πρόκληση», αφού φαίνεται πως αυτό ισχύει μόνο στην διανομή τροφίμων για Έλληνες που κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Στην Ελλάδα του μνημονίου, ακόμα και οι πράκτορες της Άγκυρας έχουν πολύ περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες Εθνικιστές.

Γιώργος Μάστορας