Χαμένοι στην ζούγκλα των μαϊμού δημοσκοπήσεων - Θα τους πάρει όλους το Εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής!


Συνεχίζεται αδιάλειπτα το τσίρκο των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων και σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή τα φερέφωνα του Μαξίμου θα αραδιάζουν τα ψέμματα των εταιρειών δημοσκοπήσεων μέχρι και 24 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.
Ακόμα δύο μαϊμού σφυγμομετρήσεις είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και κοινό στόχο έχουν να αναδείξουν πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε καθοδική πορεία, την στιγμή που όλοι ...
 
γνωρίζουν πως είναι στην πρώτη θέση στην συνείδηση και την προτίμηση της ελληνικής κοινωνίας.
Τον νέο κύκλο παραπλάνησης του κοινού άνοιξε η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" του Θέμου Αναστασιάδη.Σε αυτήν τα κόμματα για τις ευρωεκλογές λαμβάνουν τα παρακάτω ποσοστά:
ΝΔ 18,9%
ΣΥΡΙΖΑ 18,5%
Το Ποτάμι 8,2%
Χρυσή Αυγή 7,8%
ΚΚΕ 6,8%
Ελιά 4,8%
ΑΝ.ΕΛ. 3,9%
ΔΗΜΑΡ 2,4% (δεν εκλέγει κανέναν βουλευτή)
Ως προς τις εθνικές εκλογές η δημοσκόπηση της Alco δίνει τα εξής ποσοστά:
ΝΔ 21,7%
ΣΥΡΙΖΑ 21,2%
Το Ποτάμι 9,4%
Χρυσή Αυγή 8,2%
ΚΚΕ 7,8%
Ελιά 5,5%
ΑΝ.ΕΛ. 4,5%
ΔΗΜΑΡ 2,8%
Είναι ξεκάθαρο πως η συγκεκριμένη έρευνα σκοπό έχει να στείλει μήνυμα πως το καράβι της ΝΔ ακόμα επιπλέει, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκεται στον πάτο, ενώ το φουσκωμένο "Ποτάμι" είναι μήνυμα προς Σύριζα πως ο ανύπαρκτος Θεοδωράκης θα ροκανίσει το κόμμα του Τσίπρα.
Τέλος, η τοποθέτηση της Χρυσής Αυγής στην 4η θέση (!) είναι επικοινωνιακό τέχνασμα πως το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών "τελειώνει" υπό το βάρος των διώξεων και των γελοίων αποκαλύψεων. Και μετά ξύπνησαν....

Στο ίδιο μοτίβο, αλλά με άλλη οπτική γωνία, αυτήν του Σύριζα είναι η δημοσκόπηση της Palmos analysis  για το Tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου. Σε αυτήν την έρευνα τα κόμματα στις ευρωεκλογές καταγράφουν:
ΣΥΡΙΖΑ 15,2%
ΝΔ 15,1%
Ποτάμι 9%
Χρυσή Αυγή 7,3%
ΚΚΕ 5,2%
ΕΛΙΑ 3,3%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,8%
ΔΗΜΑΡ  1,5%

Στις εθνικές εκλογές από την άλλη τα κόμματα καταγράφουν:
ΣΥΡΙΖΑ 20,7%
ΝΔ 18,8%
Χρυσή Αυγή 8,2%
Ποτάμι 7%
ΚΚΕ 4,7%
ΠΑΣΟΚ 3,4%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,8%
ΔΗΜΑΡ 1,9%
Είναι σαφές πως η δημοσκόπηση της Palmos βλέπει τα πράγματα υπό το πρίσμα του Σύριζα και γι΄ αυτό του δίνει την πρώτη θέση και δεν έχει φουσκώσει τόσο το θολοκουλτουριάρικο Ποτάμι του Θεοδωράκη.
Πραγματικά έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον τι θα λένε όλοι αυτοί οι ψευτοδημοσκόποι στις 18 και 25 Μαΐου, όταν θα δουν την Χρυσή Αυγή να σαρώνει και τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις τους να έχουν γίνει χαρτοπόλεμος.
Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!