Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΠΗΓΕ… ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Στις 22Φεβρουαρίου, έκαναν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ κάποιες φωτογραφίες από το λιντσάρισμα ενός αγνώστου ανδρός από διαδηλωτές στην Ουκρανία, με την ένδειξη ότι πρόκειται για κάποιον ελεύθερο σκοπευτή, αστυνομικό με πολιτικά ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, που -άγνωστο πως- έπεσε στα χέρια τους.
Χθες, η διαδικτυακή χαβούζα των σταλινικών, μας πληροφόρησε ότι ο παθών ήταν… άλλος. Ιδού:

«Ο γραμματέας της πόλης του Λβόφ (Lviv) του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, Rostislav Vasilko (Ρόστισλαβ Βασίλκο), βασανίστηκε βάναυσα, από τους «αντιπολιτευόμενους» διαδηλωτές. Στις 22 Φλεβάρη, οι νεοναζί βασάνιζαν τον Rostislav Vasilko για περίπου 12 ώρες (11 π.μ. – 11 μ.μ.). Τα σημάδια της βίας κατά του προσώπου του εμφανή. Το σώμα του ήταν μελανιασμένο, τον χτυπούσαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, με όλα τα είδη των αντικειμένων, σπάζοντας του έτσι τρία πλευρά και το ρινικό διάφραγμα. Υπέστη επίσης κάταγμα κρανίου. Υποφέρει από διάσειση δεύτερου βαθμού.
Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιέβου σε σοβαρή κατάσταση. Ο Rostislav Vasilko, κάτοικος της πόλης Λβοφ (κύριο προπύργιο του νεοναζιστικού μορφώματος Svoboda), δεχόταν απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του. Ο Rostislav Vasilko σήμερα ζήτησε πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα».

Είναι προφανές ότι οι κουκουέδες ψάχνουν για ήρωες. Ιδού γιατί:

1ον) Πέντε ημέρες μετά το ανακάλυψαν; Που ζούμε; Στο 1900;

2ον) Αλήθεια, εφόσον «αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιέβου σε σοβαρή κατάσταση», πως «σήμερα ζήτησε πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα»; Μήπως δια… τηλεφώνου;

3ον) Όπως βλέπουμε σε μια από τις φωτογραφίες που παρατίθενται, ο παθών οδηγείται γονυπετώς σε πρόχειρο μνημείο πεσόντων που είχαν φτιάξει οι διαδηλωτές, προφανώς για να τους αποδώσει τιμή με το ζόρι. Μόνο που αυτό το πρόχειρο μνημείο, με τα κεράκια κ.λπ., βρίσκεται στην Πλατεία Μεϊντάν του Κιέβου (όπως έχουμε δει και σε άλλες σχετικές φωτογραφίες), κι όχι στο Λβοφ, το οποίο ευρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Τέτοιο μνημείο δεν υπάρχει στο Λβοφ, διότι εκεί δεν υπήρξαν πεσόντες. Επίσης, παρατηρούμε ότι οι διαδηλωτές είναι εξοπλισμένοι με ασπίδες, τις οποίες προφανώς έχουν πάρει ως λάφυρα από αστυνομικούς, φαινόμενο που παρατηρήθηκε μόνο στο Κίεβο…

Γιατί άραγε οι κομμουνιστές ψάχνουν για ψεύτικους ήρωες; Μία είναι η απάντηση… Διότι στέρεψαν από αληθινούς. Και γιαυτό στράφηκαν στην προσφιλή τους τακτική δημιουργίας όλων των δήθεν ηρώων τους.

Παλιά συνταγή και επιτυχημένη…


ethnikismos.net