ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ!


Προσπαθεί η… κακομοίρα η ψοφοδεξιά να δείξει έργο κατά των λαθρομεταναστών και του παρεμπορίου (ενόψει των τριπλών εκλογών του Μαΐου…), αλλά η αριστερά (και η… πρόοδος) δεν την αφήνουν!
Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, το ΠΡΟ-ΠΟ στέλνει τα ΜΑΤ για να ελέγξουν τους λαθρομετανάστες που κάνουν παρεμπόριο μπροστά στο κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), στην οδό Πατησίων. Μόλις εμφανίζονται οι αστυνομικοί, οι λαθρό μαζεύουν την πραμάτεια τους και οχυρώνονται στο προαύλιο του πανεπιστημίου. Σε χρόνο ντε-τε, εμφανίζεται ειδικό Τάγμα Εφόδου ...

της άκρας αριστεράς (που έχει το λημέρι της μέσα στα κτίρια του πανεπιστημίου…) και ακολουθεί πετροπόλεμος από τη μία και ρίψεις δακρυγόνων από την άλλη.
Οι περαστικοί φεύγουν έντρομοι, οι οδηγοί των αυτοκινήτων που έχουν την ατυχία να περνούν απ’ αυτό το «λάθος» μέρος στη «λάθος» ώρα, εγκλωβίζονται στα αυτοκίνητά τους μέχρι να κλείσει η Πατησίων και κάνουν το σταυρό τους να μη φάνε καμιά πέτρα ή καμιά μολότοφ, οι δε ιδιοκτήτες των γύρω καταστημάτων χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο, διότι που να εμφανιστεί πελάτης με τέτοιες συνθήκες!
Το γαϊτανάκι αυτό συνεχίζεται για καμιά ώρα και στη συνέχεια ο καθένας επιστρέφει στη «δουλειά» του. Οι αστυνομικοί πάνε αλλού, οι λαθρό επιστρέφουν στα πόστα τους και οι αναρχοκομμουνιστές στα λημέρια τους.
Φυσικά, ουδείς λόγος γίνεται για εισβολή των ΜΑΤ μέσα στην ΑΣΟΕΕ και σύλληψη των ταραξιών –λαθρό και «Ελλήνων»-, διότι υπάρχει και το… ρημάδι το «άσυλο» βλέπετε. Το οποίο, μπορεί να έχει καταργηθεί δια νόμου από το 2010, αλλά εξακολουθεί να ισχύει ακατάπαυστα… εθιμικώ δικαίω, για να μη φωνάξει η πάντα κυρίαρχη αριστερά, για καταπάτηση των… δικαιωμάτων.
Αυτή είναι η Ελλάδα όπως την έχει καταντήσει ο Σαμαράς και οι συμμορίες της άκρας αριστεράς! Και σ’ όποιον δεν αρέσει, έχει μπροστά του την ευκαιρία να την αλλάξει: στις τριπλές εκλογές του Μαΐου, ψηφίζοντας Η. Κασιδιάρη για δήμαρχο Αθήνας, Η. Παναγιώταρο για περιφερειάρχη Αττικής και Χρυσή Αυγή δαγκωτό στις ευρωεκλογές.

Για να ξεβρωμίσει ο τόπος!