Τους τα είπε στα ίσια ο Ηλίας Παναγιώταρος: «Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προχωράει σε ολοκληρωτικό ξεπούλημα» - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί του πολυνομοσχεδίου της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Ελληνική κυβέρνηση ξεπουλάει τα πάντα χωρίς να έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό. Τα κόμματα της συγκυβέρνησης δεν λειτούργησαν ποτέ για το κοινό καλό ...

παρά μόνο για προσωπικά συμφέροντα. Αυτά τα ίδια κόμματα οδήγησαν την χώρα σε τέτοιο μεγάλο χρέος, χωρίς κανέναν λογιστικό έλεγχο. Κάθε Έλληνας πολίτης είναι χρεωμένος με πάνω από 35.000 ευρώ ενώ η Πατρίδα μας είναι υποθηκευμένη για τις επόμενες γενιές. Την ίδια στιγμή η χούντα του μνημονίου κουρεύει μισθούς, συντάξεις, μικροομολογιούχους και δίνει στις τράπεζες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για ανακεφαλαιοποίηση. Οι μισθοί των Ελλήνων θα φτάσουν πλέον τα 300 ευρώ, κάτι που έχει αρχίσει να γίνεται ήδη πραγματικότητα.
Τα κόμματα της συγκυβέρνησης είναι αυτά που έφεραν τις ορδές των λαθρομεταναστών, οι οποίοι και διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Οι ίδιοι ακριβώς κουκούλωναν χρόνια τα μεγάλα σκάνδαλα, όπως με τα Ολυμπιακά ακίνητα που ξοδεύτηκαν τεράστια ποσά και τώρα πλέον ξεπουλιόνται. Αυτοί οδήγησαν την Πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση, να εισάγουμε αγροτικά προϊόντα, το κρέας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Με το σημερινό νομοσχέδιο διαλύονται και οι τελευταίοι κτηνοτρόφοι και παραγωγούς γάλακτος. Στο ίδιο νομοσχέδιο διαλύονται και τα φαρμακεία καθώς προωθείται η πώληση φαρμάκων παντού. Ο Συναγωνιστής επισήμανε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ταξιτζήδες με την λιγοστή δουλειά που έχουν πλέον, ενώ και τα τελευταία ψήγματά της δίνονται στις γνωστές οικογένειες που λυμαίνονται την Ελλάδα.
Τέλος, μίλησε για την συνεχή άνοδο της ανεργίας αλλά και για την κουτσουρεμένη Βουλή με τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων βουλευτών. Ο φόβος του συστήματος προς την Χρυσή Αυγή φέρνει αυτές τις απελπισμένες ενέργειες.