Το... "Λουλουδάκη" του μπαξέ - Ο "δημοκράτης" υποψήφιος δήμαρχος που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής


Ο υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου στο Ηράκλειο, με αφορμή τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής σε γνωστό μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής, όπου πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια Κρήτης, αποφάσισε με την… δημοκρατική λογική που διακατέχει αυτόν και τους ομοίους του ότι θα βάλει τέλος στις πολιτικές εκδηλώσεις όσων δεν συμφωνεί μαζί ...

τους, απαγορεύοντας εκτός από τις πολιτικές εκδηλώσεις, ακόμη και τις συναθροίσεις σε… ιδιωτικό χώρο!
Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου που έστειλε ο «μικρός Στάλιν» και του ευχόμαστε περαστικά... "Δήλωση του Απόστολου Λουλουδάκη υποψήφιου Δημάρχου για το Δήμο Χερσονήσου. Επειδή τα τελευταία χρόνια προσπαθούν κάποιοι να ταυτίσουν τη Χερσόνησο με το ναζιστικό μόρφωμα και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς των εκπροσώπων τους, θέλω να δηλώσω ότι το καθεστώς της ασυλίας και της σιωπής θα λάβει οριστικά τέλος. Εκφράζοντας τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών της Χερσονήσου, θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Τα ναζιστικά "πάρτυ" στην πόλη μας θα τελειώσουν οριστικά. Οι αξίες και ο πολιτικός πολιτισμός της Δημοκρατίας θα ανθίσουν μόνο μέσα από την κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος και την εξαφάνιση των κοινωνικών παραγόντων που τροφοδοτούν τον εκφασισμό της Ελληνικής κοινωνίας".
Ας κοιτάξει πρώτα ο κ. Λουλουδάκης να πετύχει μια ικανή οφθαλμαπάτη για το χτένισμά του και μετά ας ασχοληθεί με συκοφαντίες κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και απαγορεύσεις.
Ο λαός της Κρήτης αγκαλιάζει τους αγνούς πατριώτες της Χρυσής Αυγής και βάζει σταδιακά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους πασοκτζήδες πολιτικάντηδες του παρελθόντος.