ΟΜΟΛΟΓΙΑ εκτροπής από ΔΟΛ: Πολιτικές οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής κατόπιν εντολών ξένων κέντρων εξουσίας


Ένα εξόχως αποκαλυπτικό, για τις αιτίες που κρύβονται πίσω από τις από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, άρθρο φιλοξενεί σήμερα ανερυθρίαστα η εφημερίδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα».
Από ότι φαίνεται εκεί στον ΔΟΛ δεν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από δημοκρατικούς φερετζέδες πλέον  και ομολογούν ευθέως την πολιτική σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από τις «νομικές ακροβασίες» που ομολογεί ο αρθρογράφος της εφημερίδας.
Στο άρθρο του κ. Δημήτρη Μητρόπουλου γίνεται μία γλαφυρή παράθεση της πλήρους αλήθειας και γίνεται λόγος για «νομικές ακροβασίες» που «ζητούν οι ξένοι», για συμφωνία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στο όλο αντιδημοκρατικό δρώμενο με σκοπό τον «πολιτικό κανιβαλισμό» και για επερχόμενο ...

δικαστικό όνειδος προερχόμενο από τον Άρειο Πάγο, που θα γκρεμίσει οριστικά και αμετάκλητα την έννοια της δικαιοσύνης στην Ελλάδα, αντικαθιστώντας την με την ψευδαίσθηση «δικαίου» μίας στυγνής δικτατορίας του μνημονίου.
Σας παραθέτουμε, άνευ περαιτέρω σχολίου, το κείμενο από την εφημερίδα «Τα Νέα»:
«Τα απομεινάρια
Του Δημήτρη Μητρόπουλου
Κάτι ψήνεται. Όχι δεν πρόκειται για τη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. Στα μάτια της πολιτικής κουζίνας είναι που σιγοψήνεται η Χρυσή Αυγή.
Επίμονες – και όχι προερχόμενες από άσχετες πηγές – πληροφορίες υποδεικνύουν ότι θα έχουμε εξελίξεις στο τέλος της σεζόν. Όπως είχαμε και στην αρχή. Εξηγούμαστε:  τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσα σε γενική κατάπληξη στο εσωτερικό και με τους ξένους δημοσιογράφους που συνέρρεαν στην Αθήνα να μην πιστεύουν στα μάτια και τα αφτιά τους, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής κλείστηκε στη φυλακή με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας.
Το Μάιο, στο κρίσιμο τελικό χιλιόμετρο πριν από τις ευρωεκλογές, δεν αποκλείεται να δούμε τον Άρειο Πάγο να θέτει εκτός κάλπης όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή αλλά και την Εθνική Αυγή ή την Καινούργια Ημέρα, κρίνοντας ότι πρόσωπα και δομές στη μία ή στις άλλες περιπτώσεις ταυτίζονται με την υπό διερεύνηση εγκληματική οργάνωση. Ας μην ξεχνάμε – άλλωστε – με δεδομένα τα αιτήματα άρσης ασυλίας – ότι η δικογραφία τείνει να καλύψει πλέον όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΑ.
Χρειάζονται, βέβαια, κάποια νομικά ακροβατικά – όπως χρειάστηκαν και τον περασμένο Σεπτέμβριο – αλλά το ζητούν επίμονα οι ξένοι. Κοινώς, Βερολίνο και Βρυξέλλες δεν θέλουν μόλυνση του Ευρωκοινοβουλίου από εκλεγμένους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής. Θα είναι, για μια πενταετία, η ζωντανή απόδειξη της εκτροπής που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η οικονομική πολιτική που επέβαλε η Ευρώπη. Μάλιστα. Και ποιος φταίει που αυτές οι πολιτικές είναι τόσο ακραίες – και στρεβλές – που να έχουν φέρει ιδεολογική ακρότητα και πολιτική στρέβλωση; Ωστόσο, η εποχή δεν επιτρέπει τέτοια ερωτήματα.
Αν αυτή είναι η προοπτική – έστω κι αν κρατηθεί το εφέ της εκπλήξεως -, πολυάριθμες είναι οι απορίες. Ιδού οι απαντήσεις στις αυτονόητες ερωτήσεις:

  • Όχι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν μπορεί να μην κατέβουν στελέχη προερχόμενα από τη Χρυσή Αυγή, καθώς οι υποψηφιότητες είναι ατομικές.
  • Ναι, η απαγόρευση θα προκαλέσει αποχή.
  • Όχι, δεν είναι σίγουρο τι θα ψηφίσουν στις 25 Μαΐου όσοι εκ των άστεγων οπαδών της Χρυσής Αυγής θα πάνε τελικά στην ευρωκάλπη.
Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνουν δύο κρίσιμες και όχι άσχετες επισημάνσεις.
Επισήμανση πρώτη: η συνεχιζόμενη ταλάντευση του ΣΥΡΙΖΑ ως προς τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει στις ψηφοφορίες για άρση ασυλίας των υπολειπόμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Θέλει να πιστέψει κανείς ότι οι επιφυλάξεις είναι θεσμικές. Και ότι οι αντιρρήσεις εκπορεύονται από δικανικούς προβληματισμούς.
Παρ’ όλα αυτά, η Κουμουνδούρου ξέρει ότι έχει πλαφονάρει δημοσκοπικά και δεν αγνοεί τους συλλογισμούς που λένε ότι η αντισυστημική ψήφος της Χρυσής Αυγής είναι πολλαπλής προέλευσης και όχι αναγκαστικά ακροδεξιάς ιδεολογίας. Κάτι που εξηγεί και τις πιθανές «επιστροφές» - με άλλα λόγια, τη θεωρία ότι κάποιοι, για να τιμωρήσουν το κυβερνητικό σύστημα που έκλεισε τη Χρυσή Αυγή, δεν αποκλείεται να ενισχύσουν τον πόλο που περισσότερο αμφισβητεί το σύστημα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επισήμανση δεύτερη: η πρωθυπουργική εντολή, έπειτα από συνεννοήσεις, με Δένδια και Σταϊκούρα, να μη γίνει καμία περικοπή στις αποδοχές των αστυνομικών. Η ώσμωση της ΕΛ.ΑΣ με τη Χρυσή Αυγή είναι γνωστή ήδη από το 2012. Επιχειρήθηκε να χτυπηθεί πέρσι καθιστώντας τη Χρυσή Αυγή αντικείμενο ποινικής διερεύνησης.
Φέτος γίνεται προσπάθεια να φανεί ότι η ΝΔ έχει συναίσθηση «των αδικιών που έχουν υποστεί οι έλληνες αστυνομικοί» - σύμφωνα με τη διαρροή από την Κατεχάκη. Με άλλα λόγια, να τους επαναπατρίσει πολιτικά. Προσπάθεια που έχει γίνει με τους ένστολους συνολικά.
Εν πολλοίς, οι δικαστές θα αποτελειώσουν τη Χρυσή Αυγή ως οργάνωση και τα κόμματα θα επιχειρήσουν να κανιβαλίσουν τη βάση της. Ως γνωστόν, ο κανιβαλισμός είναι βλαβερή και επικίνδυνη συνήθεια, αλλά η τρέχουσα πολιτική φάση δεν προσφέρεται για χορτοφαγία.»