Ο Αλβανός σφαγέας και οι... ευαισθησίες των "προοδευτικών"

Ξεσηκώθηκαν τα ορφανά του Μαρξ για τον Αλβανό «βαρυποινίτη» (όπως απλά αποκαλούν τον δολοφόνο ενός ζευγαριού σε ληστεία καθώς επίσης και σφαγέα ενός 46χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, πατέρα δύο παιδιών…), που βρέθηκε νεκρός στο κελί του.
Την αρχή έκανε ο κυβερνητικός βουλευτής και εισηγητής Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Κ. Τριαντάφυλλος: 

«Ο νόμος της ζούγκλας δεν είναι αποδεκτός σε μια δημοκρατική κοινωνία. Η Πολιτεία θέτει τους κανόνες και επιβάλει την τιμωρία σε κάθε εγκληματία, όσο ειδεχθές έγκλημα και αν έχει αυτός διαπράξει. Η άμεση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων συνιστά υποχρέωση της ευνομούμενης Πολιτείας».
Και ακολούθησε το γνωστό για τις… ευαισθησίες του (αλλά μόνο για τρομοκράτες και λαθρομετανάστες…) Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ:
«Δύο ημέρες μετά την τραγική και άδικη δολοφονία του υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου, βρέθηκε νεκρός στο κελί του ο κρατούμενος που τον δολοφόνησε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση φέρει εμφανείς κακώσεις στο σώμα του και κάταγμα στο στέρνο. O θάνατος κρατούμενου ενώ βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση σε πειθαρχικό κελί με κάμερα ασφαλείας που παρακολουθεί κάθε του κίνηση γεννά εφιαλτικά ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του. Απαιτούμε άμεση διενέργεια εισαγγελικής έρευνας που να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του κρατούμενου και να αποδοθούν ευθύνες στους υπαιτίους. Σε ένα κράτος δικαίου δεν μπορούν να χάνουν τη ζωή τους άνθρωποι που βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχό του».
«Φέρει εμφανείς κακώσεις», λοιπόν. Και πως αλήθεια θα αφόπλιζαν και θα έπιαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έναν τόσο επικίνδυνο κακοποιό, που κρατούσε μαχαίρι και μόλις είχε σφάξει έναν άνθρωπο, αν όχι ασκώντας του βία; Θα του έλεγαν “σας παρακαλούμε, μην σφάζετε άλλους, αν θέλετε βέβαια…;”
Ο οποίος κακοποιός, μετά τη σφαγή, όχι μόνο δεν παραδόθηκε «ησύχως και αόπλως», αλλά είχε καταληφθεί από αμόκ και απειλούσε τους πάντες με σφάξιμο, με το ίδιο μαχαίρι της πρώτης σφαγής.
Πως σταματάς κάποιον που έχει τα πιο άγρια ένστικτα και διασφαλίζεις την σωματική ακεραιότητα όλων, αν όχι ορμώντας πολλοί μαζί ξυλοκοπώντας τον και μάλιστα αν χρειαστεί, ανελέητα;
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους «προοδευτικούς» μας. Που δεν ασκούν βέβαια το ταπεινό επάγγελμα του σωφρονιστικού υπαλλήλου, να παίρνουν τρεις κι εξήντα και να τους σφάζει κι από πάνω ο κάθε παρανοϊκός φονιάς που αυτοί με τις… ανθρωπιστικές πολιτικές τους κουβάλησαν στην Ελλάδα μας!  

Υ.Γ. Ελπίζουμε ποτέ να μην βρεθούν απέναντι σε κάποιον βίαιο αλλόφρωνα λαθρομετανάστη, που θα είναι διατεθειμένος να σκοτώσει γιατί απλά είχε ξανασκοτώσει . Εκεί θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος, και πως θα συμπεριφερθούν… 
Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια, δυστυχώς χωρίς αντίκρυσμα!