«Λεφτά υπάρχουν» - Αλλά μόνο για τους «νταβατζήδες»


«Λεφτά υπάρχουν»! Ποιος δεν θυμάται την κλασική, πλέον, ατάκα του Τζέφρυ, η οποία έμεινε στην Ιστορία; Μπορεί, βεβαίως, να μην  υπάρχουν λεφτά για τον Ελληνικό Λαό, μπορεί οι στρόφιγγες των δανείων να έχουν κλείσει για τα καλά για τον «λαουτζίκο», όμως φαίνεται ότι για τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Από όσα γράφονται στον κυριακάτικο Τύπο προκύπτει ότι τόσο ο ΔΟΛ όσο και ο όμιλος ...
 
«Πήγασος» (Μπόμπολας) μπορούν και εξυπηρετούν τις ανάγκες τους σε ρευστό χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Ο ΔΟΛ βρίσκεται πολύ κοντά στη λήψη ομολογιακού δανείου της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο «Πήγασος» ανακοίνωσε την υπογραφή ομολογιακού δανείου ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ με τις τράπεζες Εθνική, ALPHA BANK και Πειραιώς.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία δίνονται τα δάνεια στους άρχοντες της ψευδούς ενημέρωσης. Το γεγονός ότι αποτελούν σανίδα σωτηρίας και στήριξης για την μνημονιακή συγκυβέρνηση προφανώς είναι τυχαίο… Αν, μάλιστα, σκεφτούμε ότι ήδη είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τα δάνεια που πήρε το Mega, με το τελευταίο να είναι ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ και να αποτελεί συνέχεια εκείνου των 50 εκατομμυρίων ευρώ που είχε λάβει το 2009, το θέμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
ΜΜΕ και κυβέρνηση αλληλοεξυπηρετούνται στην διασφάλιση των στενών συντηρητικών τους συμφερόντων, την ίδια στιγμή που από κοινού διαιωνίζουν την κυριαρχία των διεθνών τοκογλύφων και με ανήθικο και παράνομο τρόπο προσπαθούν να εξοντώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, επειδή δεν συνεργάζεται μαζί τους και αποτελεί το μόνο εμπόδιο στα βρώμικα σχέδιά τους.   

Γιώργος Μάστορας