Εφημερίδα "Ακρόπολις": Το παλικάρι ο Αλέξανδρος Γέροντας νίκησε τον θάνατο!


Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ για τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα που δέχθηκε τις σφαίρες των αριστερών τρομοκρατών στην επίθεση στο Νέο Ηράκλειο και βγήκε νικητής.

"Είναι παλικάρι! Πάλεψε με τον θάνατο επί 5 μήνες ο Αλέξανδρος και νίκησε! «Μάνα θα ζήσω, ζήτω η Χρυσή Αυγή» Φώναζε στο ασθενοφόρο με τη σφαίρα καρφωμένη στο στήθος του....


Ο τραυματίας από την τρομοκρατική δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο Αλέξανδρος Γέροντας, έδωσε κατάθεση χθες το πρωί στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 29χρονος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από το Νοέμβριο του 2013.
Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πηγές, υποστήριξε ότι απλά είδε δυο σκιές και ξαφνικά ένιωσε τη σφαίρα στο κορμί του. Παρά ταύτα ο ίδιος διατήρησε την ψυχραιμία του κατευθύνθηκε με όλες του τις δυνάμεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου και λιποθύμησε. Ο 29χρονος όμως δεν ήταν σε θέση να δώσει στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που εκτέλεσε τους δύο φίλους του και τραυμάτισε τον ίδιο.
Είχε κάνει τεράστια εντύπωση σε όσους βρέθηκαν τα πρώτα λεπτά του μοιραίου γεγονότος στον τόπο της δολοφονικής ενέργειας. Μόλις ο Αλέξανδρος Γέροντας μπήκε στο ασθενοφόρο επιστρατεύοντας τις ελάχιστες δυνάμεις του, φώναζε: «Μάνα μην τους φοβάσαι. Εγώ θα ζήσω. Ζήτω η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της». Να θυμίσουμε ότι την ημέρα εκείνη δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης από τους ασύλληπτους μέχρι σήμερα τρομοκράτες.