"Ελληνική Αυγή για την Αττική": Το αύριο είμαστε εμείς και είμαστε μυριάδες!


Η περιφέρεια Αττικής έχει τη μεγαλύτερη κατανομή πληθυσμού. Συνεπώς, αντιμετωπίζει όχι μόνο σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα, αλλά και άλυτα επί δεκαετίες. Φυσικά ο πληθυσμός αυτός δεν είναι μόνο ο ελληνικός, έχουμε παράλληλα τη συσσώρευση των λαθρομεταναστών που διογκώνει τα προβλήματα για εμάς τους Έλληνες.
Συγκεκριμένα τα προβλήματα ανεργίας (το οποίο είναι το βασικό μας), της εκπαίδευσης (σε όλες τις βαθμίδες ), οι παράνομες χωματερές, οι αποχετεύσεις (που κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να καθαρίσει ...

με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι δρόμοι με την πρώτη μπόρα ), τα Ολυμπιακά έργα (που πληρώσαμε, ακόμα πληρώνουμε και έχουν μετατραπεί σε καταφύγια λαθρομεταναστών λεηλατώντας και καταπατώντας τα). Μπορούμε να μιλάμε επί ώρες για τα προβλήματα που δεν έχουν τέλος και ποτέ δεν έχουν δοθεί λύσεις από τις προηγούμενες και σημερινές προδοτικές κυβερνήσεις.
Από τα συσσωρευμένα προβλήματα, η περιφέρεια Αττικής έχει καταντήσει να είναι βομβαρδισμένη, μουντή, κατοχική. Αλλά πώς να μην είναι, από τη στιγμή που βρισκόμαστε όλοι εμείς υπό την κατοχή αυτού του ολιγαρχικού καθεστώτος, όπου κυριαρχεί η ανέχεια και η φτώχια; Έτσι μας κατάντησαν τα μνημονιακά παρασκευάσματα και σιωνιστικά λόμπι, όπου μοναδικός στόχος του είναι η εξαθλίωση της ψυχής του Έλληνα.
Θα θέλαμε να εστιάσουμε σε ένα σημαντικό πρόβλημα που οι περισσότεροι, οι οποίοι έχουν παιδιά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (δηλαδή στο δημοτικό) θα γνωρίζετε. Από την αρχή της οικονομικής κρίσης αλλά ως επί το πλείστον τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν αποσταλεί σημειώματα από το Υπ.Παιδείας για να «βοηθήσουν» τα παιδιά και να τα στηρίξουν ψυχολογικά με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, ώστε να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση! Ποια; Τα παιδιά ηλικίας 6-11 χρονών!
Αυτό είναι παντελώς αδιανόητο, οξύμωρο και προσβλητικό, διότι υποτιμά τη νοημοσύνη των παιδιών μας και ποντάρει στην πενία που έφεραν προσέξτε… οι ίδιοι που θέλουν και καλά να επανορθώσουν. Δεν προσβάλουν μόνο τη νοημοσύνη των παιδιών μας, αλλά και των ίδιων των γονέων που έχασαν οι άνθρωποι τις εργασίες τους και υποβιβάζουν την ελληνική οικογενειακή αξιοπρέπεια.
Όλα αυτά τα προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν ουρανοκατέβατα. Η οκνηρία, η ανέχεια, ο εξευτελισμός του «εγώ» που μαστίζει τους Νεοέλληνες, είναι το αποτέλεσμα των προπαγανδιστικών κυβερνήσεων του βολέματος, που οδήγησαν τους Έλληνες να μην ενδιαφέρονται για τους πολιτικάντηδες της διαφθοράς.
Να μην ασχολούνται με τα παιδιά τους, που είναι το μέλλον, γιατί έτσι θέλει το σύστημα. Γιατί το σύστημα θέλει Ελληνόπουλα χωρίς στοιχειώδη μόρφωση και ιστορική κατάρτιση, αλλά ακόμη χειρότερα τα θέλει αποκομμένα παντελώς από τις ρίζες τους. Γιατί το σύστημα σταματάει τους γονείς να ασχολούνται με τη βασική εκπαίδευση των παιδιών τους, όχι μόνο την πνευματική, αλλά και σωματική. Γιατί το σύστημα δεν είναι τίποτε άλλο από Σιωνιστές που τρέμουν την ιδέα ενός έφηβου Ελληνα. Γιατί φοβούνται και τρέμουν το ελεύθερο Ελληνικό αθάνατο πνεύμα. Γιατί γνωρίζουν το δυνατό ανάστημα και θάρρος που μόνο η Ελληνική φυλή διαθέτει.
Γνωρίζοντας, λοιπόν, πολύ καλά ότι όντας οι ίδιοι φταίχτες, όντας αυτοί οι άπληστοι προδότες, όντας αυτοί που εγκληματούν και ασελγούν στον Έλληνα κατά κόρον, θέλουν αν μη τι άλλο, να προσποιηθούν τους αρωγούς στην ασθένεια που ονόμασαν οικονομική κρίση. Φαίνεται πως έχουν λύσει όλα τα προβλήματα- τα της παιδείας- και μας παρέχουν και ψυχολογική υποστήριξη. Είναι απαράδεκτο να δεχόμαστε συμβουλές από εγκληματίες!
-Ψυχολόγο θέλουν οι ίδιοι και τα συνάφια τους γιατί τα καθυστερημένα μυαλά τους, αντί να μας πηγαίνουν μπροστά, μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω. Αντί να φροντίζουν τα παιδιά που πέφτουν λιπόθυμα στα προαύλια των σχολείων από την ασιτία, μιλάνε για ψυχολόγους.-
Τι θα κόστιζε στον κάθε δήμο ένα γάλα και ένα κουλούρι για όλα τα παιδιά; Απολύτως τίποτα. Αλλά έτσι θέλουν, να λυγίσουν τον Έλληνα. Δεν θα το καταφέρουν. Δεν υπολόγισαν σε εμάς. Εμείς είμαστε το αγκάθι στην «καρδιά» τους και θέλουν να μας εξοντώσουν, διότι θέλουμε τους Έλληνες ζωντανούς. Θέλουμε την Ελληνική φυλή να υπερισχύσει. Είμαστε η κακή συνταγή, που χρειάζεται να εξοντωθεί.
Όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης σ’ αυτήν την χώρα, δε προκειται να περάσουν τα σχέδιά τους. Ο Χρυσαυγίτης, είτε άνδρας είτε γυναίκα, έχει μάθει να είναι μάχιμος πολεμιστής και υπερασπιστής των εθνικών συμφερόντων. Είμαστε έτοιμοι να διακυβεύσουμε ακόμη και την ελευθερία μας, ακόμη και τη ζωή μας.
Ζωντανό παράδειγμα οι συναγωνιστές μας, που μαζί με τον Αρχηγό μας είναι πολιτικοί κρατούμενοι του σάπιου και σηψαιμικού Σαμαρικού συστήματος. Οι μνήμες των αδικοχαμένων συναγωνιστών μας που είναι ακόμη νωπές δεν θα μας επιτρέψουν να λυγίσουμε ποτέ. Αυτά τα παιδιά, με την ψυχή που παρέδωσαν στο Θεό μας έκαναν πιο δυνατούς και πιο ενωμένους, πιο περήφανους Χρυσαυγίτες.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η αισιοδοξία που έκανε τον Έλληνα να χαμογελά το πρωί όταν πήγαινε στη δουλειά του δεν υπάρχει, του την έκλεψαν. Η χαρά της ηθικής απολαβής πέταξε. Η εθνική περηφάνια πουλήθηκε και εξευτελίστηκε, υποβαθμίστηκε. Η έλλειψη διαμορφωσης χαρακτηρα είναι η εγκατάλειψη της ανθρώπινης φύσης στο  έλεος της κοινωνικής ζουγκλας….Σε  αυτό προσδοκούν!! Προσδοκούν στη διάλυση, την εξόντωση και τον μαρασμό του εθνους μας από τη ρίζα του!!...Το μέλλον δείχνει δυσοίωνο και σκοτεινό, αλλά με μας τους Χρυσαυγίτες στην πρώτη γραμμή μάχης δείχνει λαμπρό, δείχνει ανοιχτό!
Το αύριο συναγωνιστές είμαστε εμείς και είμαστε μυριάδες…Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Όλγα Αχείμαστου
 

Υποψ.περιφ.σύμβουλος κεντρικού τομέα με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική"