Ηλίας Παναγιώταρος: Στόχος του πολυνομοσχεδίου είναι η διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού προς όφελος της ολιγαρχίας των τοκογλύφων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί του νέου εθνοκτόνου μνημονιακού πολυνομοσχεδίου.
Αρχικά, τόνισε την πολιτική απάτη με την διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος, τα οποία είναι προεκλογικά ψίχουλα, την στιγμή που το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας έχει οδηγηθεί στην ένδεια και την εξαθλίωση. Ο λαός δεν παραπλανάται πια με τέτοια λογιστικά τερτίπια και αυτό θα φανεί ...

σύντομα στις κάλπες.
Στην συνέχεια επισήμανε πως μια πραγματικά εθνική κυβέρνηση που δρα προς όφελος του λαού θα μπορούσε να έχει έχει επιτύχει ένα πραγματικό πρωτογενές πλεόνασμα, αν δεν έκανε δώρο θαλασσοδάνεια και οφειλές σε τραπεζίτες, νταβατζήδες και ξένους τοκογλύφους.
Αναφέρθηκε στο άνοιγμα των "κλειστών επαγγελμάτων", το οποίο αποτελεί μία ακόμη μνημονιακή επιταγή και στοχεύει στην εξόντωση των τελευταίων ελεύθερων επαγγελματιών που αντέχουν ακόμη να εργάζονται και να παράγουν.
Στόχος και αυτού του πολυνομοσχεδίου είναι η διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού προς όφελος της ολιγαρχίας των τοκογλύφων.